2017. november 30., csütörtök

A japán PFC Csoport interjúja Cobrával

Fordította: Rácz Anita


Iruka - Japánban lényegesen lecsökkentek a Fénymunkások ellen irányuló támadások 2017 eleje óta. Mi lehet ennek az oka?
COBRA - A fejlett fénytechnológiák (Tachion kamrák, Mandala lézerrendszerek)
Mandala lézerrendszerek
Iruka - Amikor Tachion kamrában részesülünk gyógyításban, kapcsolatba léphetünk a Plejádiakkal, Szíriusziakkal és az angyalokkal?
COBRA - Igen.
Iruka - Ez a fajta kapcsolat a kezelés után is fennmarad?
COBRA - Igen.
Plejádiak
Iruka - Elmondanád nekünk, milyen széles körben nem ismert hatása van a Tachion kamráknak és miért érdemes benne kezeltetni magunkat?
COBRA - A Tachion kamrák összekapcsolnak minket az ÉN VAGYOK jelenlétünkkel.
Iruka - Azt hallottam, hogy a tachionizált kvarcnak és Akvamarinnak olyan hatása van, hogy összekapcsol minket a Galaktikus Konföderáció anyahajóival. Létezik más olyan ásvány is, melynek hasonló hatása van?
COBRA - Az Akvamarin a legjobb kő az anyahajókkal való kapcsolatfelvételhez.
Tachionizált akvamarin
Iruka - Vannak olyan ásványok, melyek lehetővé teszik, hogy kapcsolatba lépjünk a Felemelkedett Mesterekkel?
COBRA - Goshenite.
Tachionizált Goshenite (berill)
Iruka - Az általad javasolt Akvamarin, a Morganite és a Goshenite milyen módon számítanak kitűnőnek?
Berill - https://hu.wikipedia.org/wiki/Berill
COBRA - A berill ásványok hatszögletű kristályszerkezettel rendelkeznek, ami a legerősebb szakrális geometriai alakzat, mellyel kapcsolódhatunk a Fényhez.
Tachionizált Morganite (berill)
Iruka - Tudnál valamit mondani Guy Ballard vagy más néven Godfre Ray King könyveiről és az "ÉN VAGYOK" tevékenységekről?
COBRA - Mindkét könyv nagyon jó arra, hogy segítségükkel fölvegyük a kapcsolatot az ÉN VAGYOK jelenléttel és a Felemelkedett Mesterekkel.
Godfre Ray King: Felfedett rejtélyek
Iruka - Tudnál valamit mondani Alice Bailey könyveiről?
COBRA - Részben igazak. Használni kell a belső ítélőképességünket.
Iruka - Azt mondják, Murdo Macdonald-Bayne „Elme és test isteni gyógyulása” c. könyvének megírását Jézus ihlette. Tudsz erről valamit mondani?
COBRA - Mordo Macdonald-Bayne szoros kapcsolatban állt a Felemelkedett Mesterekkel. Meglehetősen megbízható kapcsolata volt, azonban megint csak azt mondanám, hogy nem volt tökéletes.
Murdo Macdonald-Bayne: Elme és test isteni gyógyulása
Iruka - Az asztrológia általánosan geocentrikus elméleti nézettel rendelkezik ahogy elemzi és megjósolja a helyzeteket oly módon, hogy a Nap, a Mars, stb. Földhöz viszonyított elhelyezkedését veszi figyelembe. Azonban létezik egy heliocentrikus elméleten alapuló asztrológia is, amely a Napból, mint a Naprendszer középpontjából veszi figyelembe a Földet, a Marsot, stb. és ez pontosabb elemzést eredményezhet.
Pl. az a személy, aki Skorpió jegyben született, a heliocentrikus asztrológia szerint Bika jegyű. Tudsz ehhez hozzáfűzni valamit?
COBRA - Azoknak az embereknek, akik a Földön születtek, a geocentrikus asztrológia sokkal pontosabb.
Iruka - Sokan azt mondják, hogy meggyógyulnak, amikor ellátogatnak Okinavába. Okinava egy Istennő örvény?
COBRA - Igen.
Iruka - Az ott lévő sok amerikai bázis azzal a szándékkal épült, hogy elnyomják az örvényt?
COBRA - Igen.
Hateruma sziget - Okinava
Iruka - Létezik egy olyan legenda, hogy Sanat Kumara Kiotóban a Kurama-hegyen szállt alá és tulajdonképpen minden májusban Vesak fesztivált rendeznek ott. Mit tudsz a Kurama-hegyről?
COBRA - A Kurama-hegy Sanat Kumara energiái számára az egyik belépési pont a sok közül.
Iruka – Van Japánban az Ellenállási Mozgalomnak és a Fényerőknek föld alatti bázisa és nagy sebességű vasútja?
COBRA - Igen.
Iruka - Tudnál nekünk mondani valamit a valódi japán történelemről, mint pl. a császári családról, a sintoizmusról és hogy a cabal mikor lépett be a területre?
COBRA - Először a jezsuiták érkeztek a 17. században a nagaszaki kikötőn át, de később kiűzték őket. Majd a Rothschildok szivárogtak be a császári udvarba a Meiji periódus elején és továbbra is ők irányítják Japánt.
Iruka - A gnosztikus írásokon kívül léteznek olyan könyvek, melyek pontosan leírják az arkhónokat, a chimerát és Yaldabaothot? Pl. David Icke könyvében láthatunk reptiliánokat, de arkhónokat és chimera tagokat nem. Ha léteznek olyan könyvek vagy tudásrendszerek, melyek pontosan jellemzik az arkhónokat és a chimerát, elmondanád nekünk?
COBRA - John Lamb Lash "Not in His Image" című könyve meglehetősen pontos.
Iruka - Kérlek osztályozd a következő embereket 1 és 10 között aszerint, hogy az 1-es nagyon jó, a 10-es pedig a legrosszabb.
COBRA -
Erzsébet királynő - 8
14. dalai láma - 6
Ferenc pápa - 8
Hszi Csin-ping - 5
Abe Sinzó - 7
Akihito császár - 4
Hirohito császár - 7
Bassár el-Aszad - 6
Hasszán Rohani, iráni elnök - 5
Orbán Viktor, magyar miniszterelnök - 4

Iruka - Hogy néznek ki a pozitív Andromédaiak és Arktúrusziak?
COBRA - Emberi kinézetűek.
Iruka - A Plejádiak gyengédnek tűnhetnek, a Szíriusziak pedig könnyednek. Mi a helyzet a pozitív Andromédaiakkal és Arktúrusziakkal?
COBRA -
Andromédaiak - hatékonyak 
Arktúrusziak - intelligensek
Iruka - Az a gyanú, hogy Japánban meghamisították a szavazatszámlálást. Vannak illegális választások Japánban?
COBRA - Igen.
Iruka - Kennedy elnököt miért ölték meg?
COBRA - Mert ki akarta adni a fedezeti számlákat és mert el akarta mondani az igazságot az ufókról.
Iruka - Miután a legutóbbi Japánban készült interjúdban bemutattad Amora Quan Yin könyvét, sokan elolvastuk. Tudnál ajánlani más könyveket is, melyek a spiritualitásról, az ezoterikáról, a földönkívüliekről és a Föld valóságáról szólnak?
COBRA - Eric Klein "A kristálylépcső" című könyve, valamint Solara "Altazar legendája" című könyve.
Eric Klein: A kristálylépcső
Solara: Altazar legendája
Iruka - Nagyon szépen köszönöm.


COBRA ETHERIC LIBERATION HUNGARY FB Csoport

9 megjegyzés:

 1. Sokáig gondolkodtam,írjak e ismét,hisz már nem nagyon foglalkozok ezen oldalak káros hatásaival a felébredettek számára,de amikor már a mindennapokban is hallom az emberektől,hogy Cobra és a fényerők olyanok mint a politikusok (beszélnek róla szerintük mi történik,és mi akik teljesen más valóságot tapasztalunk),szóval hiteltelenekké váltak,valamint a sok magát felébredett egyénnek valló és magukat a fény erőinek elkötelezettjének tekintő ember szájából hogy fröcsög a gyűlölet és magukat máris feljebb valónak tekintő emberek hogy bomlasztják a saját közösségüket,nos ez valami szédítő.Szóval az a valóság amit megakarnának teremteni,napról napra hullik szét.Az egység nem fog létre jönni,mert magukat áltathatják az úgynevezett fény harcosai de a valóság az,hogy nem csak hogy nem segítik ügyüket,de gyorsítják annak bukását.Nem kell megjelentetni az írásomat,hisz a negatív kritika nem tesz jót az oldalnak.A kiábrándultak egyre gyűlnek,lelkükben sötétség bontakozik ki.Nem hiszem,hogy a fejlettebb fajok nem számoltak ezzel,hisz csöndben is munkálkodhattak volna,mindenféle hírverés nélkül,talán nem okoztak volna ekkora kárt a saját táborukban.Én nem tartom magam a fény harcosának,ezt a tisztséget meghagyom az önhittebb embereknek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazad van, én is így gondolom..

   Törlés
  2. És meddig akarjátok figyelemmel kísérni és követni azok hamis nézőpontjait? Kár, hogy nem veszed a fáradságot, hogy legalább megismernéd mit mond Cobra. Aki magáról állít valamit (felébredett, ilyen-olyan fénymunkás, stb.) annak miért hiszel és miért adsz neki figyelmet? Sajnálom, ha sokan hisznek magukat önjelölt guruként, messiásként, nagy fénymunkásként, ilyen-olyan igazságosztóként feltüntető embereknek, ahol tényleg bomlanak a közösségek. Közben nézőivé és közönyös partnereivé válnak ezeknek az embereknek és ez legalább ugyanolyan cselekedet. Kérdés Te mit teszel vagy megeteted magad azzal, hogy "én nem ezt tapasztalom" és semmit nem tudok tenni... Igenis tehetsz, csak a kritizálás és a közöny sokkal egyszerűbb. Legyen hited szerint...

   Törlés
  3. megértem azokat az embereket akik elbizonytalanodtak,de most nem szabad feladni!csak így tovább Smaly

   Törlés
  4. Igen, valóban van bennünk egy bizonytalanság, mert ismerjük a globális magánpénzhatalmat, hogy milyen erős gazdaságilag, politikailag és katonailag, rengeteg korrupt talpnyaló segíti ezeket, csak nézzünk a saját házunk tájára, a baloldali-liberálisokra, akik megosztják és gyűlöletet szítanak ember és ember, család és család között. Vajon sikerül-e megdönteni ezt a piszkos hatalmat háború és vérontás nélkül? Ha elveszítjük, akkor végünk van. Ha megnyerjük, akkor egy csodálatos jövő elé nézünk, ahol az emberek és a családok újra szeretetteljesen fordulhatnak egymás felé. Muszáj ebben bízni, még akkor is, ha néha bekúszik a gondolatainkba a félelem és kétkedés. Nagyon nehéz ezt az átmeneti időszakot mindenkinek megélnie, a bizonytalanság miatt. Ezért kell minden spirituális erőnkkel, imával és meditációval segíteni nemcsak a Fény Munkásait, hanem önmagunkat is, hogy pozitív várakozással tekintsünk a jövőnkre. Áldás!

   Törlés
  5. Orbán Viktor, magyar miniszterelnök - 4
   Ez tetszik! A legjobbak között vagyunk! Hajrá! :)

   Törlés
  6. egy emberi szervezet annyi antitestet küld egy fertőzött területre amennyit csak szükséges a gyógyuláshoz.a Létező is annyi fényharcost fog ideküldeni amig nem győzünk.ugy gondolom hogy mennyiségileg megvagyunk csak még mindig sokan szenderegnek.csak előre!

   Törlés
 2. Mit is mondott Jézus? 'Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot. 35Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával'
  Igen, ennek a világnak pusztulni kell. Helyébe majd jön egy másik. Én így érzem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt úgy kell értelmezni, hogy Jézus spirituális (egyiptomi Ízisz) tanítása megoszthat embereket, barátokat és családokat, ha valaki ragaszkodik ezekhez a tanításokhoz. Sajnos sokan félreértelmezik Jézusnak ezt a mondatát, a judeokeresztény egyház meg nem magyarázza meg a híveiknek, mert akkor be kellene vallania, hogy Jézus nem zsidóvallást tanított, és lényegében ez okozta a vesztét.

   Törlés