2017. október 25., szerda

Meditáció Gaiaért és a Yaldabaoth/Plazma paraziták eltávolításáért - Elválasztódás meditáció

Fordította: Rácz Anita

Egy lenyűgöző cikket jelentetek itt meg, amit két kedves barátom írt:
Október 12.-i bejegyzésében Cobra hivatkozott a Tudatosság elleni Háborúról szóló cikkre:
Az alábbi kérdést tették fel a cikkben: hogyan nyerjük meg ezt a háborút? Harcolunk az arkhónok ellen, ahogy azt az ősi gnosztikusok tették: tudással, bölcsességgel és elválasztódással.
Annak érdekében, hogy megértsük, milyen módszerek léteznek Gaia Yaldabaoth-tól való elválasztására, megkérdezték Cobrától, hogy Phyllis Krystal kötelékek elvágására szolgáló nyolcas meditációja felhasználható-e. Cobra válaszolt és egy kitűnő ötletet adott!
Cobra azt is javasolta, hogy a két plazma féregszerű parazitát és a Yaldabaoth entitást is vegyük bele. Ezek itt vannak megemlítve:
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/09/rovid-helyzetjelentes.html
Ez a meditáció egyénileg és csoportban is végezhető. Ha egyedül végezzük, legjobb, ha 2 percig végezzük, reggel, ébredés után és közvetlenül elalvás előtt. A csoportos meditációt vasárnap magyar idő szerint 17:45-kor (téli időszámítás szerint 16:45-kor) fogjuk végezni a Heti Felemelkedés Meditáció előtt.
Meditáció Gaiaért és a Yaldabaoth/Plazma paraziták eltávolításáért - Elválasztódás meditáció
Hozd magad ellazult tudatállapotba. Kapcsolódj az Én Vagyok jelenlétedhez.
Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy felgyorsítsd azt a folyamatot, hogy elválasztod Gaiat a Yaldabaothtól és a két féregszerű plazma parazitától minden idő/tér dimenzióban és síkon.
Jeleníts meg gondolatban két arany kört nyolcas alakban a földön magad előtt.
A hozzád közelebb eső arany kör közepén jelenítsd meg gondolatban magad előtt a "Gaia" szót gyönyörű virágokból kiírva, melyek a kör talajából nőnek ki.
Gaia körével szemben gondolatban jelenítsd meg a másik arany kört Yaldabaothtal és a két féregszerű plazma parazitával a földön.

Töltsd meg mindegyik kört a lények esszenciájával, érezd, hogy a földön előtted helyezkednek el. A körök érintsék meg, de ne fedjék egymást.
Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a két kör érintkezési pontjából kiindulva egy ragyogó neonkék fény áramlik a Yaldabaoth és a két féregszerű plazma parazita körül az óramutató járásával megegyező irányban a talajon, míg a ragyogó kék fény be nem tölti az egész kör vonalát.
Hagyd, hogy a két kör érintkezési pontjából ez a neonkék fény tovább áramoljon a talajon a bal oldali körön, Gaia körül, az óramutató járásával ellentétes irányban, majd vissza oda, ahol a két kör érinti egymást, egy nyolcast formálva. Hagyd, hogy ez a ragyogó neonkék fény körbeáramoljon a nyolcas alakzaton 2 percig.
Ahogy a fény egyre áramlik, érezd, Gaiat, Yaldabaothot, a két féregszerű plazma parazitát és a ragyogó kék fényt, a talajhoz rögzülve.
Most lásd, ahogy Mihály Arkangyal ragyogó kék fénysugara elvágja a kötelékeket és szétválasztja a két kört, megszabadítva Gaiat a Yaldabaothtól és a plazma parazitáktól. Mondj köszönetet minden leckéért, amit megtanultál és minden lénynek, akik segítettek Gaia felszabadításában.
A Fény győzelme!
Link a Kötelékek elvágása a nyolcas technikával c. cikkhez
Az egész meditáció kb. 4 percig tart. Íme néhány kulcsfontosságú dolog, ami még hatékonyabbá teszi a meditációt:
1) Tartsuk a meditáció minden elemét (Gaiat, Yaladabaothot/parazitákat és a kék fényt) a talajon.
2) Tartsunk fenn egy egészséges neonkék fényt a nyolcas alakzat körül.* * * 
Megjegyzés: 
A fenti cikkben említett technika itt olvasható magyarul, amelyet COBRA FB Csoportban már olvashattunk 2015. június 25-én. 
Eredetileg itt találhatjátok: http://www.imagerynet.com/ties/ties.html
azzal a megjegyzéssel, amit Cobra is hozzátett, miszerint ebben a meditációs gyakorlatban önmagadat állítod a "nyolcas" egyik körébe, és az implantátumaidat a másikba, mint ahogy a lenti leírásban olvasható.
A kötelékek elvágása a nyolcas technikával
Hogyan szabadítsuk fel magunkat azok alól a negatív kondicionálások alól, melyek szüleink, barátaink, testvéreink, és egykori kedveseink miatt fogva tartanak minket. Hogyan lehetünk mentesek a hatalomhoz és a pénzhez való vonzódástól? Fontos-e az, hogy megszabaduljunk a pénzhez és a hatalomhoz való ragaszkodástól?
Manapság a "kötődést" széles körben rosszul értelmezik. Lehetünk milliárdosok úgy, hogy ne kötődjünk negatív dolgokhoz. Mikor nap, mint nap hajszoljuk a lehetőséget, hogy megsokszorozzuk amink van, az már kötődés. Ha dühvel reagálunk a szerencsétlenségre, anyagi veszteségre, a pénz elvesztésére, az már egy erős kötődés. Megvan a lehetőségünk arra, hogy teljes mértékben részt vegyünk a világ dolgaiban, ahol az időnket a szeretteinknek, és a munkánknak szenteljük, de ugyanakkor megszabaduljunk a régi programozásunktól, negatív beidegződéseinktől melyek a múlthoz kötnek és így megakadályoznak minket abban, hogy teljes egészében megtapasztaljuk a jelent.
A legtöbb terápia célja, hogy megtanuljunk a jelenben élni, másokat és önmagunkat szeretni és megtanuljunk megbocsátani. Szinte minden, amit leírtak az atlantiszi könyvek lapjain, ezeket a célokat próbálja szolgálni, ahogy azt egy nagyon speciális képzeletbeli képekkel dolgozó terapeuta munkája is teszi. Örömmel tölt el minket, hogy bemutathatjuk nektek Phyllis Krystal munkáját bemutató cikksorozatunkat, aki a "Cutting the Ties that Bind" (Vágjuk el a kötelékeket, amik összekötnek) és a "Cutting More Ties that Bind" (Vágjunk el még több köteléket, amik összekötnek) c. könyvek szerzője. Krystal kifejlesztett egy technikát, mely lépésről lépésre segít elvágni ezeket a kötelékeket. Ezekkel a technikákkal segít nekünk megszabadulni a régi gondolkodásbeli, érzelmi és viselkedésmintáinktól. Olyan erőteljes eszközrendszert ad a kezünkbe, ami segít nekünk megszabadulni az alacsonyabb Énünktől, az alacsonyabb tudatosságunktól és segít belépni a magasabb tudatosságba.
Több száz "Szabaduljunk meg a kötelékeinktől" csoport jött létre a világon, ahol az emberek csoportban tudják elvágni kötelékeiket. Ezek a csoportok nagyon jól működnek Hollandiában, Argentínában, Írországban, Angliában, Németországban, Franciaországban és egyre több csoport alakul az Egyesült Államokban is. A kötelékek elvágása egy ilyen csoportban nem igényel nagyobb előkészületet a csoport kollektív energiájának ereje miatt. Amikor egy vezető segítségével egyszemélyes folyamat során történik egy kötelék elvágása, a személynek legalább két hétig kell gyakorolnia a "nyolcas" gyakorlatot a folyamat előtt.
Mrs. Krystal szerint "a >>nyolcas<< szimbólum lehetővé teszi, hogy az ember megvédje a saját személyes terét anélkül, hogy behatolna máséba. Célszerű ha egy időben csak egy személy áll a saját köröddel szemben lévő körben amikor a >>nyolcas<< gyakorlatot végzed, hogy ne zavard össze a különböző emberek iránt tapasztalt különálló reakcióidat."

A technika lépései:
1. Képzeld el, hogy egy aranyfényű körben ülsz vagy állsz a földön. A kör sugara olyan hosszú, mint a karod, beleértve az ujjaidat is.
2. Képzelj el egy körülbelül ugyanilyen méretű, és kinézetű kört magad előtt. Ez a kör csak megérinti a te körödet, de nem fedi azt le.
3. Képzeld el, hogy a két kör érintkezési pontjától egy neonkék fény áramlik az óramutató járásával megegyező irányba a veled szemben lévő körön, míg be nem tölti az egész kör vonalát.
4. Hagyd tovább folyni a neonfényt a köröd bal oldalán, a hátad mögött, majd onnan a jobb oldalról felbukkanva visszatérve a két kör találkozási pontjára. Ezzel meg is formáltál egy "nyolcast".
5. Két percig vizualizáld ezt a neonkék nyolcas formát minden alkalommal, reggel és este vagy bármikor, amikor szükségét érzed napközben, mintegy előkészületként a kötelékek elvágása előtt. Végezheted a vizualizációt bármikor, amikor azt tapasztalod, hogy megpróbálsz irányítani valakit vagy amikor megengeded valakinek vagy valaminek, hogy téged irányítson.

A vizualizáció során mindig a földön kell látnod a köröket és a fényeket. Ha esetleg azt látod, hogy lebegnek, kérd meg a felsőbb Énedet, hogy segítsen a köröket szilárdan a földhöz rögzíteni, mielőtt tovább mész a feladattal.
Kérdezhetnéd, hogy mi célja van a kék neonfénynek. Mrs. Krystal úgy találta, hogy ennek a kék neonfénynek olyan hatása van, hogy lerajzolja minden személy kivetülését a saját körébe. Ez egy fontos lépés a két személy egymástól való megszabadításához. Ezen kívül abban is segít, hogy megvédi a két személyt az egymás felé irányuló kontrolltól.
Ha a felkészülés ideje alatt olyan ember vizualizálásával gyakorlod a "nyolcas" technikát, aki nagyon durván bánt veled, úgy találhatod, hogy nem marad majd a körén belül. A képzelőerődet kell használnod, hogy megtaláld a módját annak, hogy tudnád a körben tartani. Ez nagyon fontos, mivel a "nyolcas" technika gyakorlása közben ebben a két hétben elkezded majd letisztázni a közted és a másik ember között lévő határokat. Szóval lehet, hogy keresned kell olyan kreatív módszereket, amik segítségével a másik embert a körén belül tudod tartani. Lehet, hogy ki kell terjesztened a kört felfelé, hogy egy hengert formáljon vagy akár egy üvegfalat.
Az is lehet, hogy egy "fedőt" kell tenned a tetejére vagy "le kell szögelned" az alján, hogy ott maradjon. Az egyik páciensem, - mikor az apjával való kötelékek elvágására készült - egy tigrist "látott" a másik körben. Gyakorlatilag egy erődöt kellett emelnie a tigris köré, hogy a körön belül tudja tartani és le kellett csavaroznia a "60 cm vastag plexihengert" jó mélyen egy betonalapba hosszú szegecsekkel, és pántokkal rögzítve, hogy stabilan álljon. A tigris vizualizálása a nyolcasban olyan intenzív érzéseket hozott fel benne, hogy elkezdte újra átélni azokat a rémálmokat, amiket kisgyermekként tapasztalt.
Két hét gyakorlás után készen állsz majd arra, hogy elvágd azokat a köteleket, amik fogva tartanak. Mielőtt elkezded a gyakorlást, van egy nagyon fontos dolog amit tudnod kell. A kötelékek elvágásával nem fogsz megszabadulni a kapcsolatból. Például az anyáddal vagy az apáddal való köteléked elvágása nem jelenti azt, hogy megszakítod velük a kapcsolatot.
Ez azt jelenti, hogy tudatosan keresztülmész egy folyamaton, melynek során rájössz, miként vagytok összekötve, majd elengeded vagy elvágod ezeket a kötelékeket annak érdekében, hogy az adott kapcsolat egészséges irányba tudjon haladni. A kötelékek elvágása szabaddá tesz, megszabadít a kontrolláltság érzésétől, a fájdalomtól, a haragtól és segít, hogy szabadon menj tovább az életedben és teljes életet élj.
Ne feledd, a "nyolcas" csak a bemelegítés, a felkészülés. Gyakorlása nem segít a kötelékeket elvágni. A következő cikkben elmondjuk hogyan vágd el ezeket a kötelékeket.
Viszont ne gondold, hogy a "nyolcas" gyakorlat csak egy könnyed bemelegítő gyakorlat. Ez egy kipróbált, egy évtizede használt technika.