2017. október 22., vasárnap

Kisebb negatív plazma entitások

Fordította: Rácz Anita
Ennek a bejegyzésnek elég durva témája van, de sajnos az igazság, amivel előbb-utóbb szembe kell néznünk, az, hogy ennek a bolygónak az állapota elég durva.
Ahogy arról Cobra is írt nem rég, a Yaldabaoth egyre gyengébb és különféle kisebb negatív plazma entitások kerülnek elő és tüntetik el őket. Írt jó néhány nagy féregszerű entitásról és azt állította, hogy számtalan másik is létezik.
Mi mindannyian itt a bolygón a Yaldabaoth testében élünk és a bolygó felszíne hihetetlenül fertőzött. Cobra megerősítette, hogy a felszínen e kisebb entitásoknak két fő hordozója van: a testünk és az elektromos eszközök hálózata.
Cobra azt is elmagyarázta, hogy a testünkben az alábbit használják fizikai rögzítésre:
Azt is kifejtette, hogy megtalálhatók az elektronikus berendezésekben, benne vannak minden számítógépben és mobiltelefonban és zavaros logikájú számítógépes programot használnak a rögzítésükre és a wifi boxokban is megtalálhatók. 2013 óta megerősítették őket úgy, hogy olyan plazma chipeket helyeztek el minden 2013 után készült eszközben, melyek erősebb negatív plazmamezőt generálnak.
A testünkben az implantátumok negatív plazmamezőt hoznak létre, melyek táplálják a féregszerű entitásokat és segítenek nekik rögzülni.
Tehát az emberi társadalom hordozóként szolgál a Yaldabaoth és a kisebb entitások számára.
Az emberi testben, tudomásom szerint, a has, a nyak, és a fej területén találhatók, mert ezek azok a helyek, ahol leginkább tudják befolyásolni az emberi viselkedést. Ennek az az oka, hogy az agy és a solar plexus területe a mentális képességünk rögzítői, ami személyiség szintjén az akaratunk lehorgonyzója. Ezt tükrözi az a tény, hogy fizikai szinten az idegrendszerünk e két központból van felügyelve, ami aztán a test többi részét irányítja és ezt befolyásolják.
Jól dokumentált, hogy a bél bizonyos tekintetben a "második agy", pl. a szerotonin 90%-a innen ered:
Az egyik, amin érdemes elgondolkodni, az, hogy manipulálják az élelmiszerek és ízek iránti sóvárgást, amivel arra késztetik az embereket, hogy olyan ételeket fogyasszanak, emikben a paraziták nagyon jól elvannak. Például a bélbaktérium fajok teljesen megváltoznak, amikor megváltozik az étrend és bizonyos fajok betegségeket, míg más fajok az egészséget segítik elő.
És természetesen különböző baktériumfajok különböző fajta tudatosságnak adnak otthont a plazmasíkon, negatívnak vagy pozitívnak.
Tehát a paraziták eltávolításának leghatékonyabb módja, ha mind a fizikai, mind a nem-fizikai szinten dolgozunk ezen. Nem-fizikai szinten segít az Ibolyaláng és az AN Fehér Tüzének használata.
A legfontosabb, hogy a plazma paraziták (mind a testben, mind az elektromos berendezésekben lévők) és implantátumok negatív plazmaszálakon keresztül kötődnek az egész plazma hálózathoz és a bolygó körül lévő nagyobb entitásokhoz és ily módon tudják felügyelni és előidézni a az embereknek a negatív viselkedést, a konfliktusokat és a negatív körülményeket, meglehetősen felháborító pontossággal.
Ezoterikusabb szinten az emberek testében a mentális síkon lévő membrán fizikai, plazma és éteri megfelelőjében helyezkednek el. Ez a membrán választja el a Felsőbb Ént a személyiség szintjétől, tehát a végső céljuk az, hogy megakadályozzák a kapcsolatot a Felsőbb Énnel. Ezek a helyek a solar plexus és az a pont, ahol a gerinc találkozik az aggyal, az úgynevezett alta major központ.

Szóval mint mindig, a Felsőbb Énünkkel való szorosabb kapcsolat segít megtisztítani és egészségesebben tartani az alacsonyabb testeket, ami a bolygó energiamezőjének megtisztulását is növeli. 

A Fény győzelme!

4 megjegyzés:

 1. Megértettem ezeket.Akkor minél több embernek el kellene mondanunk ezeket,hogy próbáljanak átállni arra a táplálkozásra,amit maguk termelnek a földjeiken az emberek,piacokon vásároljanak őstermelőktől.Érezzék át ennek fontosságát,mert csak így tud a föld és a rajta élő élőlény ,emberiség megtisztulni.Globálisan kéne terjeszteni a hírekben is,csak az a gond hogy a média ezt hamisan közölné le.Mert még nem vette át a fényerő a média hirközlő szolgáltatásokat,jól gondolom?Azonban településenként többszáz ember előadásában elmondhatja a hozzá értő spirituális vezető ezeket.Így terjedhetne az igazság ,ezt személyesen hallgatnák az emberek és nem tudnák manipulálni hazugságokkal,akiknek ez érdekében áll.A fény győzelme!!!Áldás a földre Áldás az emberiségre.☺

  VálaszTörlés
 2. Igen nagyon durva amik történnek !Nagyon figyeljünk magunkra családunkra is !!A Fény győzelme !!

  VálaszTörlés
 3. Megosztok egy nagyon jó kis gyakorlatot, ami ide illik és fontos. Ez is jó segítséget nyújt.

  Először is helyezkedj el kényelmesen és lazán.
  1. Talpaidon keresztül kapcsolódj össze a Földel, ezt gondolatban meg is tudod tenni, mintha a talpaidon keresztül szívnád fel a levegőt. Érezhetsz hideget, bizsergést ahogy jön fel a Földi energia. Ez az alap, fontos! Ha megvan jöhet a következő.
  2. Van egy hatalmas angyal mögötted ez a te felső éned, gondolatban kérd meg, hogy jöjjön beléd és válj vele egyé. Ha megvan jöhet az utolsó.
  3. A lényeg, a felső éneden keresztül kapcsolódj a Teremtőhöz, meg is szólíthatod, egy fényoszlop vagy a Föld és Ég között. Hagyd, hogy ő vezessen.
  Ez egy folyamat, ez vezet a megvilágosodáshoz, ha beindul onnantól kezdve automatikusan megy. Ez a csatorna közted és a teremtő között, ami folyamatosan bővülni fog. Érdemes elvégezni többször is.
  Átadjuk magunkat ezáltal a felsőbb irányításnak, azzá válunk akik valójában vagyunk, Arany Angyalok.

  VálaszTörlés
 4. Igen, ezek a negatív plazmaféreg entitások valószínűleg tényleg létezhetnek(élősködhötnek) itt a Föld életterében.
  Érdekes módon kb.1 héttel ezelőtt, elalvás előtt elég erős-intenzív energia áramlást éreztem magam körül, és ekkor megpróbáltam felvenni a kapcsolatot a felsőbb énemmel, amikor is megjelent előttem homályosan valamiféle energiaféregszerű képe-látomása, valami ahhoz hasonló kinézetű, mint amilyen a Dűne című sci-fi regényben levő homokféreg lehet.
  Szóval a fenti cikkben leírtak, azok világossá teszik a számomra, hogy mit is láthattam(érzékelhettem) félálomban.

  Köszönöm a rendszeres helyzetjelentést, és tájékoztatást! :)

  Fény győzelme!

  VálaszTörlés