2017. szeptember 10., vasárnap

Friss hírek a Hurrikán Meditációról

Fordította: Rácz Anita

Az Irma hurrikán közelít Floridához és jó lenne, ha a lehető legtöbben csatlakoznának hozzánk a meditációra. Vasárnap, magyar idő szerint 18:00-kor végezzük a fő Hurrikán Meditációt.
A meditáció instrukciói itt találhatók:
Mivel a szokásos Heti Felemelkedés Meditációnk pont ugyanebben az időben szokott zajlani, csak ezen a héten a Hurrikán Meditációnk fel fogja váltani a rendkívüli körülmények miatt.
Akik vezettetést éreznek arra, hogy még többet segítsenek, a 4 órás intervallumok bármelyikében (vagy mindegyikben) elvégezhetik ugyanazt a meditációt, ami vasárnap 14:00-kor kezdődik, majd 18:00-kor, 22:00-kor, hétfőn 2:00-kor, 6:00-kor, 10:00-kor és 14:00-kor folytatódik.
Már a helyén van egy erős Cintamani rács Miamiban:

És Tampa-ban:

Ezek a Cintamani kövek azoknak az erős angyali lényeknek a horgonypontjai, melyek a hurrikán plazmaáramlatait fogják befolyásolni oly módon, hogy megpróbálják minimálisra csökkenteni a vihar hatását és megvédeni mindkét várost:
Néhány nappal ezelőtt további Cintamani köveket helyeztek el a Florida Keys szigeteken.

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm a szervezőknek,hogy az ég kérését ily gyorsan kiküldtétek a hurrikán miatti meditációra.Mivel Cobra és csapatával ugyanazért a célért együtt dolgozom a legfelsőbb világokban így pár nappal ez előtt küldtük ki e felkérést ,hála a gyors szervezésért.Akkor került a hurrikán nagy szemére egy szeretet energiaburok -fékezni a pusztító örvénylést.Még hatásosabb legyen nagy szükség van elsősorban az emberi akaratra-a változásra és a felébredéses nagy összefogásra.Ott leszek mert mindennap jelen vagyok a legfelsőbb dimenziókban. Kérek és bíztatok mindenkit minél többen legyünk jelen és mutassuk meg a szeretetfény erejét mert már akik tudják nem is földi síkról áramoltatják.

    Hála és köszönet mindazoknak kik jelen lesznek

    Erzsébet

    VálaszTörlés