2017. augusztus 19., szombat

Friss hírek az Egység Meditációról

Fordította: Rácz Anita
Közeleg az Egység Meditációnk ideje és az energiák emelkednek, ahogy egyre több ember döntött úgy, hogy csatlakozik hozzánk és lendületre kapunk.
A felébredett közösségen belül még soha nem értük el az egységnek ezt a szintjét. Sok csoport és egyén félretette nézetkülönbségeit és támogatják az Egység Meditációt, mindenki a saját módján:
Cobra:
Corey Goode:
David Wilcock:
Benjamin Fulford:
Veronica Keen:
Justin Deschamps:
Kauilapele:
The Mind Unleashed:
Steve Beckow:
És sokan mások:
Ez a videó sokat elmond az Egység Meditációról:
Az általunk elért egység egy erős koherens jelet teremtett, ami felkeltette a Központi Faj figyelmét. Úgy vélik, hogy ez a jel egy indikátor abban a tekintetben, hogy a felszíni emberiség készen áll az evolúció következő szintjére lépni. Nagyon jó hírekkel fogok tudni szolgálni ezzel kapcsolatban a meditáció után.

A következő két nap döntő fontosságú lesz abból a szempontból, hogy mennyien csatlakoznak hozzánk és a meditációnak mekkora hatása lesz a bolygó helyzetére. Ezért arra szeretnék kérni mindenkit, hogy mindenfelé terjesszétek a hírt erről a meditációról. Ennek legkönnyebb módja a YouTube videók. A fő videó 36 nyelvre lett lefordítva:
Naponta több ezer ember látogatja ezt a blogot és legtöbbjük rendelkezik Facebook profillal és átlagosan néhány száz ismerőssel. Így több százezer, ha nem milliónyi embert meg tudunk hívni a Facebook-on a meditációnkra létrehozott eseményre:
Eddig 8 nyelven készült el a meditáció vezetett változatának videója.
Angol:
Román:
Török:
Magyar:
Görög:
Szlovén:
Szerb:
A vezetett meditáció MP3 verziója itt érhető el:
Itt érhető el egy egyszerűsített instrukciókkal elállott alkalmazás az Egység Meditációról:

Az Egység Meditációról szóló fő cikk magyarul az alábbi linken található:
Csináljuk meg!

A Fény Győzelme!

2 megjegyzés:

 1. A megtörtént napfogyatkozás utáni üzenet:2017.augusztus 21. 21:50Felszállott a Fény Kárpátok Szent Egén
  Drága Mag Népem, Nemzetem!
  Örülök, hogy a Szent Korona Országában ébredtetek fel a Kárpátok Szent Fényében!
  Köszönni és köszönteni jöttem bennetek, mert ti a Napból érkeztetek, így a Nap első gyermekeiként itt éltek a Föld felszínén.
  Ősanya szellemében-szellemével vagyok itt veletek.
  Megköszönni jöttem a Napfogyatkozáskor való ottléteteket.
  Örömmel mondhatom ki a Fény Győzelmét, amit veletek együtt éltem meg.
  Mostmár elmondhatom nektek, itt vagyok veletek, mivel vállaltam a földi életet, hogy így is segítsem az örök életet adó felemelkedésetek.
  Hálásan köszönöm, hogy az Egység-Meditációban együtt, egyként rezdültetek velem, s bennem a Nagy Egységben, így a szeretet fénye és tüze felért a Mennyekbe, és azon túlra is, mely bevilágította az Eget és a Földet, és ezennel visszavonhatatlanul a Fény vette át a vezető szerepet.
  Külön köszönöm a világi szervezőknek is, kik szintén sokat tettek, fáradtságot, biztonságot nem kímélve, hogy mindez megtörténhessen.
  A bővebb helyzetjelentést átadom másnak, figyeljétek, mikor, hol olvashattok róla!
  Drága Gyermekei a Napnak, kutassátok a jeleket, mely megmutatja, mikor, mit kell tennetek, mivel az igazi összekovácsolt feladat és a színrelépésetek ideje most jött el.
  Az Egek Ura helyett most én hoztam el a Szózatom, akivel mi mindörökre egyek vagyunk.
  A Szentháromság nevében megszentelt áldásom kísérje utatok!
  Most elköszönök tőletek:
  Ősanya, Nagyboldogasszony, Isis, Babba Mária, Fekete Madonna, vagy akár Szűzanya és még sok más név, kinek-kinek a hite és szíve választása szerint voltam itt
  Áldásom reátok!!!


  VálaszTörlés