2017. május 24., szerda

Az AN Fehér Tüze - ATVOR Project

COBRA mai bejegyzése (ATVOR Project) és éppen egy mára elkészült fordítás nagyon szinkronban van egymással, ezért most egyszerre adjuk tovább a magyar olvasóknak.
Bejegyzésben három kép található, mindegyik egy-egy üzenetet hordoz. Csak hagyjuk, hogy a képek és az üzenetek nyomot hagyjanak a lelkünben, ahogy rezegnek és ne gondolkodjunk rajta mit is jelenthetnek... csak érezzük.  

 "LÉGY ÖNMAGAD. A Világ alkalmazkodni fog hozzád." 


 Karanténzóna


ELÉG!

Az ATVOR projektről a lefordított és a belinket háttérnyagban találhatók információk, amely Untwine blogján található. 

Fordította: Rácz Anita

Mostanában, meditációim során (miközben azt a beavatás sugarat használtam, amit Cobra adott át nekünk a konferenciáin), azt éreztem, hogy egy erős fehér tűz vesz körbe és azt közölték velem, hogy ez az AN megvalósulása. Azt figyeltem meg, hogy ez a fehér tűz behívható és ugyanolyan módon használható, mint az Ibolyaláng.
Cobra megerősítette, hogy ez egy „nagyszerű okkult titok” és hogy „Metatron arkangyal az AN Fehér tüzének megtestesítője, miként Zadkiel arkangyal az Ibolyalángé”.

Az AN Fehér tüze alapjában véve aktiválja az AN átalakítást, amiről itt lehet olvasni:
Az AN átalakítás a Fény továbbításának közvetlen rendszere, ami kikerüli a véletlenszerűség szűrőit, ezért teljes spektrumban sugározza a Fényt lefelé az egyes síkokra. Ez lehetővé teszi, hogy az Isteni Szándékot a Fény által továbbítsa a legsűrűbb síkok felé is, úgy hogy közben átformál és gyógyít, és újra összekapcsol minden valóságot az Eggyel. Az AN átalakítási rendszer folyamatosan változtatja át az Univerzumot olyan valósággá, ahol az Egy ismét teljes erejével rendelkezik. Ha az átalakítás teljes és kész lesz, akkor a Világegyetem az Egy pontos tükörképe lesz.”
Felsőbb Énünk a Forrás, az Egy aspektusa. A Felsőbb Én indít be mindent, amik valójában vagyunk e létezés minden síkján. Ezek az impulzusok és inspirációk a magasabb spirituális síkokról érkeznek, keresztülhaladva a mentál-, asztrál-, éter-, plazma- és végül a fizikai testen keresztül.
Ahogy azonban egyre lejjebb haladunk az egyes síkokon, fokozatosan egyre több anomália/véletlenszerűség tapasztalható meg, különösen ezen a bolygón. Ez egyfajta anomáliát teremt a személyiségben (amely az alacsonyabb síkokon lévő testekből épül fel: fizikai, plazma, éter-, asztrál- és mentáltest) valamint negatív mintákat, traumákat… Ezek az anomáliák megakadályozzák és megszűrik a Felsőbb Énünktől érkező Fény áramlását.
Az AN Fehér tüze elégeti ezeket az anomáliákat és Fénnyé alakítja őket és fokozatosan javítja minden testünk Fényvezető képességét.
Ez a folyamat addig tisztítja és alakítja át alacsonyabb síkon lévő testeinket, amíg a Felsőbb Énünk tiszta vezetőivé válnak és végül egybeolvadnak vele. Ez a folyamat vezet a Felemelkedéshez.
Bármilyen módon behívhatod az AN Fehér tüzét, ahogy érzed, ugyanúgy, mint amikor az Ibolyalánggal dolgozol. Például ezeket a szavakat is mondhatod:
Itt és most behívom az AN Fehér tüzét, hogy teljesen alakítsa át egész lényemet és adja át a Fénynek”
Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy fényes, magas frekvenciájú tüzet, amely benned és körülötted és összekapcsol téged Metatron arkangyallal.
Cobra is elmagyarázta, hogy a Fényerők fejlett technológiái, melyeket a sötét technológiák eltávolítására - mint pl. a toplet bombák - és a galaxisban lévő elsődleges anomália átalakítására használnak, ugyancsak az AN átalakításon alapulnak:
Ezért az AN Fehér tüzét meditációk során is alkalmazhatjuk, főleg a csoportos meditációknál, hogy segítsünk a Fényerőknek megtisztítani a Naprendszert.
A Fény győzelme!

3 megjegyzés:

 1. Köszönjük ! Midig is a fehér Fény volt a kedvencem . De úgy érzem e cikk alapján most még jóbban tudom használni a Meditációknál és a szép , jó Manifesztálásokra .

  VálaszTörlés
 2. Buddhisták is alkalmazzák a hasonló meditációt tisztításra. Ezt úgy teszik, hogy fehér folyadék folyik át rajtad ami az élőképként megjelenített Budából jön. Azért használnak folyadékot, mert vízbolygón vagyunk, és a folyadék is alkalmas a beszélgetés átadására. A magnál is alkalmazzuk, de erről már beszéltem. Amikor az ételt, és az italt megtisztítod akkor is ezt a technikát használod. A magyaroknak van erre is hatásos imájuk, és a szennyezett ételt, italt is megtisztítja. Mivel magam meditációs technikát alkalmazok, és a meditációkor is lehet ételt-italt tisztítani, ezért nem használok imát, mert nem keverem a kettőt. A párom használja az ima technikáját. Az étel-italtisztítás is fontos mert igen szennyezik az ételeket, italokat. Fehér fénnyel ezt a tisztítást lehet megtenni, mivel minden élő rendelkezik maggal. A valóságban mindenki azt a technikát használja, ami számára a leghatásosabb, és az elért létállapotának megfelel. Ezért van, hogy akinek szüksége van rá, az úgy is utána jár a technikának, és ha tényleg szüksége van rá, meg is kapja.

  VálaszTörlés
 3. Ha a két utolsó (ff) képnél a "gamma" értékét 0.1 - 0.15 értékre vátoztatjuk, csoda történik...

  https://photos.google.com/share/AF1QipM8D3LzKCKZKoliQ_Vr99GEL894hoeTQh__abkMUYV0FS-VpkEYgpnQzwqiLuCw4w?key=ZVFCZE44U2hYbGRuQk10RG9QbWF2bXdLTmh6dHdn

  VálaszTörlés