2017. március 23., csütörtök

"Őszibarack-virágos forrás" helyzetjelentés

Írta: Smaly Steven
COBRA éjszakai bejegyzésében 4 fényképet jelentetett meg:
http://2012portal.blogspot.hu/2017/03/peach-blossom-spring-update.html
Elöljáróban szeretném megjegyezni, hogy korábban, amikor COBRA képet rakott fel, sok esetben a tudatalattinkra próbált hatni. Például amikor Dou Mu képét közölte, ezt írta a bejegyzéséhez: „A Fényerők utasítottak, hogy még ne fedjem fel, hogy pontosan mi van a két képen, mert akkor az emberi elme elkezd spekulálni és agyalni. Sokkal fontosabb, hogy az embereknek közvetlen energetikai tapasztalata legyen a képekkel kapcsolatban.”
Ezt a FB Csoportban 2015. május 16-án jelentettünk meg, az eredeti bejegyzés itt található:
A bejegyzés egy „update” egy helyzetjelentés, amely a legutolsó bejegyzésében szereplő projektre utal. (Itt olvasható magyarul: https://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/03/osszefoglalo-tajvani-felemelkedes.html )

Ez a projekt kapcsolatban van "Az őszibarack-virágos forrás” c. könyvvel (angolul Peach Blossom Spring). Ez a mű, ahogy a korábbi bejegyzésben is olvashattuk, Tao Yuanming kora középkori kínai író utópisztikus társadalmáról szóló mű. Akkor azt, amit leírt, utópisztikusnak gondolták, jelenleg pedig ez lassan már realitás, hiszen most mi is ezért dolgozunk és a folyamatok ebbe az irányba haladnak. A projekt erről szól.
Más nyelvekben, pl. az angolban, a spring szónak több jelentése van. Jelenti a tavaszt és jelenti a "föld alól feltörő vizet" is. Olyan forrást is pl., mint amit most COBRA megjelentetett. És ez is a föld alól jön, ahogy az agarthaiak is... 
Már nyíltan beszélünk ezekről a bejáratokról, amelyet most COBRA is feltett, vagyis közel az „áttörés”. Ezekkel a barlangokkal (grottókkal) kapcsolatban és Agartháról már olvashattunk korábban: 
A másik cikk pedig itt található: 
http://2012portal-hungary.blogspot.com/2016/11/a-kekek-es-az-esemeny.html 
(Ebben írta ezt COBRA: "A kínai taoista hagyományban azokat a barlangokat, melyek Agartha-ba vezető portálokként szolgálnak, "barlangi mennyország"-nak hívják."
A jelenlegi négy kép is „beszél” ezekről, amelyekben, - az én olvasatomban, szó van a „kilátásokról”, a „Forrásról”, a víz „lendületéről”, az arany szobor pedig a „bőségről” szól. A harmadik képen egy felirat látható, amellyel kapcsolatban kínai barátaink már közöltek képeket a COBRA cikk után egy olyan helyről, amely egy agarthai bejáratnál található. A felirat a következőt jelenti magyarul: „Barlang-mennyei királyság bejárata található itt”
A többi kép is ezen a helyen készült.
A cimkék között COBRA az „Agarthai Hálózat” és a „végső áttörés” szavakat használja.
Mint tudjuk, a „belső és a külső erők”, átvitt értelemben a belső lényünk és a külső világunk közötti áttörést  is jelenti maga az Esemény. (Vagyis, amikor nem csak kívülről várjuk, hogy majd jobb lesz nekünk, hanem mi is teszünk érte és a belső világunkat is helyre tesszük, hogy az a külsőben is megjelenjen, ugyanakkor a külső segítség is itt van, hogy támogasson minket, de nem azért, hogy helyettünk dolgozzon. A belső átalakulást magunkban kell megtenni.
Milyen kilátásokkal rendelkezünk? Hol a fókuszunk? Engedjük-e áramlani a teremtő energiákat, a belső lényünk forrásának gátat szabunk-e vagy hagyjuk, hogy áramoljon félelem nélkül? Kivirágzunk-e szívünkből, ahogy tavasszal a barackfák?
A változás nagyon közel van… csak ki kell lépni a barlangból, a Fényre… és a bőség néz le ránk. 

A kínai barátaink által küldött képek: Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése