2017. február 23., csütörtök

Tisztelt Magyar Közösség!

Sokan és sokat küzdöttünk már az életünkben és még fogunk is.
Hiszem és tudom, hogy szeretni jöttünk a világra, megváltoztatni amit csak lehet.
Van aki jobbra ment, van aki balra, de mindig megosztottak minket és sokszor még mi magunkat is.
Ezt a világot csak mi magunk tudjuk megváltoztatni és sokan nem tudják még mekkora erő és energia lakozik bennük. Teremtő energiákkal rendelkezünk születésünktől kezdve. Bármely percben dönthetünk gondolatainkról, érzéseinkről, szavainkról és tetteinkről.
Kérni jöttem most elétek nem magamnak, hanem az egész világnak. Annak a világnak, amelyben mi együtt élünk és együtt száguldunk ezen a bolygón a jövőbe. Legyen 10 perc az életünkben amikor végre összefogunk és letesszük a megosztottságunkat, sértődésünket, elvárásainkat, amikor megpihen az elme és teret enged a szívnek egy pillanatra ebben a rohanó világban!
Tudósok írtak már tanulmányokat mit jelent, ha együtt lépünk egyszerre, együtt gondolunk és teszünk valamit, ha együtt érzünk egymással, ha együtt, egyszerre irányítjuk gondolatainkat egy dologra.
Most egy lehetőség adódott, amiben az egész világon egyszerre egy adott időpontban részt vehetünk, hogy jobb legyen ez a világ.
Napfogyatkozás lesz és a Föld egy nagyon apró szeglete sötétbe borul, hogy aztán újra világosság legyen. Kihasználjuk ezt és lényünk minden szeretetével kinyilvánítjuk, hogy az egész világon újra világosság legyen!
Vasárnap délután magyar idő szerint 15:55-kor lesz ez az esemény, amelyre szeretettel várunk mindenkit!
Csak egy nyugodt csendes helyre van szükség és a szeretetre…
Mi magyarok, eddig is sokat adtunk a világnak, ha baj volt összefogtunk, ha kellett kiálltunk a szabadság mellett, és túléltünk mindent… most használjuk fel erőnket és mutassuk meg a világnak, milyen az, ha a magyarok összefognak!

A tudnivalókat ebben a videóban találjuk meg:


Vezetett változat: https://www.youtube.com/watch?v=ahSeCkebzBQ
FB esemény: https://www.facebook.com/events/1852462075039454/ Ha külföldi ismerősünk van, ezt a linket küldjük el neki:

Tisztelettel
Apró István (Smaly7) 

4 megjegyzés:

 1. Mindenkit kérek, tegyünk meg ennyit magunkért, a bolygónkért, az emberiségért.

  VálaszTörlés
 2. Mi fogunk meditálni : Vasárnap 15:55 - kor a Barátnömmel . Mindenképp szeretnénk ha jobb lenne a Világ . Hiszek a felemelkedésben ! Fény , Szeretet , Jézus Krisztus

  VálaszTörlés
 3. Igen,tegyük meg! Fogjunk össze, meditáljunk és higgyünk a hamarosan eljövő szabadságunkban,
  amit így összefogással érhetünk el! :)

  VálaszTörlés