2017. február 10., péntek

Plejádiak 1. rész

Írta és összeállította: Czékus Viki
Az itt megjelenő információk közvetlen, fizikai kapcsolattartás útján kerültek és kerülnek folyamatosan Cobra birtokába, nem tartalmaznak csatornázott üzeneteket és adatokat.
Cobra ( neve a Compression Breakthrough- CoBra-szavakból ered, mely Kompressziós Áttörést jelent) az Ellenállási Mozgalom Plejádiak által választott szóvivője és természetesen szintén plejádi származású.
1977-ben találkozott velük először, melynek során utazást tehetett a Naprendszerben és sor került egy megbeszélésre, ami kb. fél órán át tartott. Sikerült őt meggyőzniük, hogy térjen vissza a Mátrixon belülre, hogy megvédje és felkészíthesse az emberiséget az Eseményre.
Kiléte máig titokban van, mert őt is és a családját is többször bántalmazták. Viszont ígéretet tett, hogy az Esemény után felfedi magát mindenki előtt, és csalhatatlan bizonyítékokkal fog szolgálni munkásságát illetően.
A Plejádok csillaghalmaz (más néven Fiastyúk, vagy M45) a Bika csillagképben található, távolsága a Földtől 443 fényév. Itt élő csillagtestvéreink 5. és 6. dimenziós tudatosságúak, nem felemelkedettek, van még fizikai testük, egy bizonyos fokig szükségük van még alvásra és étkezésre, de sokkal kisebb mértékben, mint az embereknek a Földön.

Különböző Elixíreket használnak, hogy testüket táplálják. Gyógyításra többek között tachion technológiát alkalmaznak. Itt a Földön tőlük származik ennek a technológiának a megléte. Jelenleg egy egész tachion energiahálózat kiépítése folyik, ami többek között azért is fontos, hogy az Eseménykor beérkező energiákat sikeresen harmonizálják, a Cintamani kövekkel együtt.
A „Magas Fehérek” gyűjtőfogalomba ők is beletartoznak, mint a Szíriusziak. Egy érdekesség, hogy a Földön jelenleg beszélt nyelvek a Plejádi nyelvből fejlődtek ki, amelyikből először az atlantiszi nyelv alakult ki, majd ebből származott a nyelvek túlnyomó része.

A Plejádiak a mi testvérfajunk, testfelépítésük olyan, mint a miénk. Ha az utcán elmenne egy közülük, aligha vennénk észre számottevő különbséget közte és egy földi ember között. Az Első Kapcsolatfelvételkor őket is elsőként ismerhetjük majd meg. A Plejádiak nagyon harmonikus faj. Megtanulták, hogyan kell békében élni egymással. Egy Paradicsomi civilizációt hoztak létre.

Hajóik általában meglehetősen kicsik, legfeljebb 10 km-esek. Íme egy kép, ahol egészen jól látható egy ilyen űrhajó, ez 250 méter átmérőjű.

Ez pedig egy videó felvétel, ahol az utcán nagyon sok ember előtt jelentek meg Costa Rica-ban, San José közelében 2015 szeptemberében, ahol egy fő plejádi energia örvény található:
Íme egy kép a videóból róluk:

Tisztában vannak az Elsődleges Anomália meglétével és tudják, hogy ha ez megszűnik, az Univerzum rendje helyreáll. A Forrással való összekapcsolódásunkat ők is alig várják és mindenben segíteni is fognak, hogy ez a leghamarabb megtörténjen.
Az első kísérlete a Plejádiaknak arra, hogy a karantént feloldják a Földön, a 19. században történt, amikor is egy NYMZA nevű titkos társaságot arra inspiráltak, hogy építsenek léghajókat. Ezért létrejött egy Sonora Aero Club nevű, repülés rajongókból álló, szintén titkos társaság. Műszaki rajzolóként Charles Dellschau is tagja volt. Talán hihetetlenül hangzik, de már ők is foglalkoztak antigravitációs meghajtással. Íme egy kép Dellschau munkájából, ahol ezeket a hajókat ábrázolta, amiket ő Aeros-oknak nevezett.

A második próbálkozás a Mátrix feloldására a Vril/Thule Társaságokkal kezdődött Németországban.
Az egyik ilyen Vril lány, a zágrábi Maria Orsic, szintén kapcsolatban állt a Plejádiakkal és az Aldebaraniakkal is. Rendkívüli képességekkel rendelkezett, nagyszerű médium volt.
A 20. század elején kapta meg az információkat űrhajók megépítéséhez. A terveket ő át is adta Professzor Schumannak Münchenben 1923-ban.
Hozzáfogtak a prototípus megépítéséhez, és meg is épült Augsburgban az első ilyen működőképes, űrutazásra alkalmas jármű. Sajnos később, mint Cobrától megtudtuk, a náci időszakban visszaéltek ezzel a tudással és nem az emberiség javát szolgálta, hanem a Titkos Űrprogram használta fel a chiméra utasítása alapján. Íme egy kép Mariaról.

Ez pedig egy kép a Vril lányokról.

Nikola Tesla, fizikus és feltaláló, több mint 140 szabadalma és találmánya van bejegyezve. Szintén volt kapcsolata a NYMZA-val. Megpróbált ő is egy űrhajót építeni, amivel el lehetett volna jutni a Marsra. Sajnos nem járt sikerrel, mert JP Morgan, bankár és drágakő kereskedő, nem támogatta tovább.
"Ha arra vágysz, hogy megérthesd az Univerzumot, akkor gondolkodj energiában, frekvenciában és rezgésekben. „ Nikola Tesla
Telepatikus úton rengeteg információt kapott a Plejádiaktól különböző berendezések, űrjárművek építéséhez, és kísérletek végrehajtásához.
Az ő tanítványa Guglielmo Marconi, olasz fizikus és mérnök, aki szintén foglalkozott antigravitációs kísérletekkel.
Dél-Amerikában, Venezuela déli dzsungeleiben alapított egy titkos várost, ahol szabadon foglalkozhatott ezekkel a tervekkel. Tesla, Marconi és Fulcanelli, a híres alkímista, együtt építették fel az Andokban ezt a különleges várost 1937-ben.
Azt fontos még tudni róluk, hogy mindhárman a Csillagtestvériség tagjai voltak.
1954. február 20-án ismét rendkívüli dolog történt. Eisenhower elnök találkozott a Plejádiak és az Asthar Parancsnokság képviselőivel az Edwards Légi Bázison. ( A „hivatalos” informálásban az írták, hogy fogorvosi kezelésben részesült.) A Vatikáni Könyvtárban fotók és filmfelvételek igazolják a találkozó meglétét.
Abban az időben még lehetséges volt a Fátyolon belül landolni, de elég kockázatos volt. Mióta a chiméra komplett megfigyelési rendszert hozott létre a pozitív földönkívüliek ellen, nagyon kevés alkalommal vették fel a kapcsolatot az elmúlt 50 évben, de főleg 1996 óta.
Ez a rendszer éppen most van összeomlóban, és sikerült elérnie a Föderációnak, hogy 8 km-es magasság felett (troposzféra) számos fényhajó, tachion membrán védelemmel körbevéve ( elnyeli a fénysugarakat, láthatatlanná tesz), titkos pozíciókban a Föld körül védelmez bennünket. Ezenkívül néhány földfelszíni jelenlétet is magukénak tudhatnak.
A Plejádiakat korábban a Központi Civilizáció látta el rengeteg információval, mivel közvetlen kapcsolatot nem tudtak létesíteni a Földdel.
„ A Vatkáni Könyvtár falain belül tudomásuk van arról, hogy létezik a Belső Föld, a Fény Galaktikus Föderációja, az Asthar Galaktikus Parancsnokság.”
Figyelmeztettek bennünket, hogy hatástalanítsuk a Bolygón fellelhető összes nukleáris fegyvert, mert nagy veszélyt hordoznak.
Felajánlották Eisenhower elnöknek a technológiáikat, ha békés körülményeket teremt.
A negatív katonaság azonban nyomást gyakorolt rá és az elnök visszautasította a kapcsolatfelvételt.
Eisenhower elnök dédunokája, Laura Magdalene Eisenhower, viszont igen tevékenyen részt vesz az emberek ébresztésében. Tisztában van a negatív oldal „ténykedéseivel”, hogy mi folyik a Marson, tudja, hogy az Istennő energiának a hiánya mekkora probléma, és mindent megtesz, hogy a Közzététel minél hamarabb megvalósuljon. Konferenciákat tart, részt vesz rádió- és tévéfelvételeken, tehát tagja annak a csapatnak, akik a bolygó felszabadításáért dolgoznak.
A Plejádiak a Föld bolygót „Kék Ékszer”-nek hívják, csodálatos planétának tartják a rajta élőkkel együtt. Az fényimpulzust, mely hamarosan elér bennünket a Galaktikus Központi Napból (Pleromától) pedig „Alohae”-nak nevezik plejádi nyelven.
Pleroma…...Alohae”
Minden segítségre szükségünk lesz, hogy fel tudjunk építeni, mi emberiség, egy teljesen új világot és ők nagy szeretettel hajlandóak ebben részt venni.
Az első részt egy csodálatos, nekünk szóló üzenettel szeretnénk zárni.
Higgy”
Azért vagyunk itt, hogy gyökeres átalakulást idézzünk elő, amilyen hasonló még nem volt korábban. Egy olyan „Öntudatra Ébredés Cunami”-t, ami végigsöpör a Bolygón és alapjaiban rázza fel a modern világot. Egy kultúrákon átívelő, spirituális átalakulást, ami meg fogja változtatni a Föld különálló és megosztott nemzeteit, és egy olyan bolygószintű meta-kultúrát hoz létre, ahol minden nemzet, minden embercsoport, minden törzs, minden egyes személy értékes és hozzájárul az Egység szépségéhez.”-A Plejádiak-
Hamarosan folytatjuk a második résszel.
Szeretettel Viki

11 megjegyzés:

 1. és mi, orioniak is bekapcsolódhatunk?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nekünk is meg van a saját feladatunk, azt kell elvégeznünk. Ahogy a plejádiaknak is, úgy nekünk is. És ezek különböző feladatok. A szerepünk más, mint az Övék, de ugyan az a cél és a szereposztó. Lehet bekapcsolódni, de akkor lemarad valami a saját feladatból. Nem akarok okoskodni, de javasolnám, hogy jobban nézz utána a saját vállalásodnak, mert ha tudod, hogy orioni vagy, akkor azzal együtt jár az a tudás is, amit tenned kell. Biztos, hogy ott van a csomagodban, amiben az orioni származásodat hoztad, csak még nem találtál rá. Kutass! Csak Te tudhatod meg, más nem fogja elmondani.

   Törlés
 2. Válaszok
  1. látom nemet mondtál...mert ez nem meghívás volt!

   Törlés
 3. Van valamilyen protokoll hogy kapcsolatba tudjunk lépni velük? Vagy elég csak meditációban rájuk gondolni? Esetleg túl korán szeretném és az átlag embernek meg kell várnia az esemény utáni időszakot, mert addig nem tudnak mindenkivel kapcsolatba lépni aki szeretné?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Elvileg létezik ilyen protokoll, de még túl korai... először magunkat kell olyan helyzetbe hozni, hogy magasabb energetikai szinten legyünk a szeretet, az elfogadás, a belső egyensúly és harmónia területén. Én a madártesztet szoktam javasolni... az olyan, ha egy madár közelében vagyunk és nem repül el, akkor már semmilyen negatívat nem sugárzunk ki.

   Törlés
  2. Köszönöm a választ! Meg tudnád osztani velünk a protokollt, vagy Cobra csak említést tett rá? Mert utóbbira emlékszem, csak ott ugye nem volt teljes :(

   Esetleg a Steven Greer féle CE 5-re gondoltál? Azt még nem próbáltam mert Cobrától szívesebben elfogadom a dolgokat.
   Greer élőben elég borsos áron árulja az élményt, amit a youtubera feltöltött nem tudom magában mennyire hatásos.

   Madárral egy ideje nem találkoztam annyira közelről, de ma is repült egy ide az ablakomhoz :) Nyáron volt érdekes mindig hajnalban figyeltem egy gólyát az emeletről aki épp a napi táplálékért ment. Legutóbbi szárnyas lény aki engedte, hogy hozzáérjek egy katicabogár volt még tavaly.

   Törlés
  3. Én decemberben korházban voltam , s délelőtt hallottam kopogást a szobám ablakán ,kinézek s látom hogy két galamb , s ekkor végigfotott bennem eggy gondolat , milen üzenetet hoztak , még ki is mondtam hangosan ezt a kérdést , a velem eggy szobában fekvő kinevetett ,, én benyultam az éjjeli szekrényembe és elővettem két db zsemlét , s ekkor újbol nevetett hogy ugy is elszálnak ,, erre én neki - szerintem hideg van fáznak éhesek s ha megérzik , hogy jo szívvel adom nekik akkor elfogadják ,, öt perc mulva 10-15 galamb evett a kezemből ,,,s ez boldoggá tett nagyon ,,

   Törlés
 4. Igen, a Steven Greer féle CE 5-re gondoltam.

  VálaszTörlés
 5. Időszámításunk kezdete elött- 3000-és 2000-között a lélekbokrunk minden tagja a plejádok egy óriás bolygóján éltünk-majd 7 inkarnáció a földön s ismét 200 év ott egy energetikai tisztítás s valami tanítás miatt!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindenki rátalál a feladatára. Nem kell ezért senkit letenni.

   Törlés