2017. február 25., szombat

A vasárnapi meditációról...

A Fénycseppek oldalunkra a minap azt írtam, hogy "Fénycseppek vagyunk... igen, mindannyian rendelkezünk vele, amivel beragyoghatjuk a világunkat... teremtő energiának hívják. Itt az idő, hogy közösen együtt teremtsünk, ami azt jelenti, hogy ezek a cseppek visszataláljanak az óceánba... ahol születtünk és Fényáradat formában mindenki életébe beköszöntsön a bőség, a fény és a szeretet. Találkozzunk vasárnap és légy, aki vagy... Fény a fényből... szeretet a szeretetből..."


Nagyon sok nyelvre lefordították a felhívást és rengeteg levelet kaptam szerte a világból én magam is, Teheránból is írt egy hölgy, elküldte a fordítást és készül nagyon, hogy kis csapatával ők is ott lehessenek a meditáción és készítsem el perzsául is a videót.
Itt Magyarországon is nagy-nagy összefogás bontakozik... szárba szökken a mag... hogy virágba borítsa a Földet.
Holnap délután 15:55-kor tényleg csak egy csendes sarok kell... és a szeretet. Teremts magadnak egy csendes helyet.
Aki még nem meditált, annak azt ajánlom, hogy egy dologra koncentráljon: a légzésére. Figyelje, ahogy beárad az élet és ahogy kiárad. Érezze, hogy nem kell érte küzdenie, nem kell érte tennie semmit, az élet árad... csak figyelje és használja ki azt az energiát, amit ez az élet szüntelenül biztosít számunkra... a lehetőséget, hogy szabad akaratunkból azt tegyünk vele, amit csak szeretnénk.
Vegyük észre, hogy mi magunk döntünk, mit teszünk vele, mi irányítjuk a gondolatainkat... nekünk kell irányítani, ha teremteni akarunk.
Lehet, hogy bekúsznak majd más gondolatok is az elmélyülés közben, de döntsd el, hogy csak a légzésedre fogsz figyelni és a szeretetre, amely ősidők óta ott van benned, amit nem mindig használtál még minden percben, de most ebben a 10-15 percben csak ebben merülsz el, ebben fogsz fürödni... a szeretet végtelen, melegséget adó, lágy simogató óceánjában...
Javasolt a vezetett meditáció hallgatása, hogy könnyebben tudd tartani a fókuszt a gondolataidon. És közben gondold el, hogy egy családként, ezen az egyetlen Földön száguldunk a végtelenben egy szebb jövő felé... mert így döntöttünk.
A tudnivalók itt találhatók:
Vezetett meditáció:
A vezetett meditáció a BÁR relax rádión is hallható lesz vasárnap 15:55-kor.
A felhívás ebben a videóban is megtalálható:

Szeretettel 
Steve

1 megjegyzés: