2016. december 20., kedd

Téli napforduló együttállás

Fordította: Rácz Anita
A kicsi mindig a nagyot tükrözi, a teremtés mindig olyan ismétlődő mintákat követ, melyek visszatükrözik egymást. Minden élőlény testében visszatükröződik az egész Univerzum. Minden csillagrendszer, minden galaxis ugyanezeket a mintákat tükrözi vissza.
Minden csillag egy szív és minden szív egy csillag. Ők a tórusz energiamezőinek központjai, legyen szó emberi testről vagy egy galaxisról.A szívek és a csillagok olyan portálok, melyek a Forráshoz kapcsolódnak, melyeken keresztül minden Fény, minden életerő beáramlik az egész testbe. Az emberi testben lévő fizikai szív vért pumpál szét a testben. A szívcsakra energiát pumpál szét az aurában. A Galaktikus Központi Nap Fényt és Szeretetet pumpál szét szerte az egész galaxisban.

Mindez ritmikus módon megy végbe: pont úgy, ahogy a szívünk ver, a Központi Napnak is van szívverése, ami 25000 évenként megy végbe. Jelenleg ennek a szívverésnek a közepén vagyunk, ami nagyjából 50 évig tart, 1975-től 2025-ig. Ennek következtében ebben az időkeretben, minden téli napfordulókor a Naprendszerünk egyenes vonalban együtt áll a galaktikus síkkal és ebből adódóan a Galaktikus Központi Nappal. Ezért minden téli napfordulókor egy energiavillanást kapunk a Központi Napból.Felhasználhatjuk ezt arra, hogy összehangolódjunk a Fénnyel és hagyjuk, hogy keresztüláramoljon a Naprendszerünkön, hogy segítsen elhozni az Eseményt.
Csatlakozhatunk egymáshoz ebben az összehangolt meditációban pontban a téli napforduló időpontjában, 2016. december 21-én 11:44-kor.
(11:44 a 144-re, a híres szakrális számra is utalhat)
Az alábbi linken megtalálhatod a meditáció pontos időpontját saját időzónádban:
A meditáció vezetett változata az alábbi linken hallgatható meg:

Instrukciók a meditációhoz:
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével beindítsd az Eseményt.
3. Vizualizálj egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Forrástól érkezik és a Galaktikus Központi Napon, majd a lélekcsillag csakrádon (20 cm-rel a fejed fölött) áthaladva, a testeden keresztül összekapcsolódik Gaia középpontjával, miközben az OM mantrát énekled háromszor. Most vizualizálj egy másik ragyogó fehér Fényoszlopot, amely Gaia középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a Galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
4. Kapcsolódj a bolygó minden Fénymunkásának lélekcsillag csakrájához – hívva a Csillag Rendje 144000 tagjának felsőbb énjét, hogy aktiválódjanak és ébredjenek föl saját küldetésükre.
5. Kapcsolódj a Naprendszerünk és a Galaxisunk minden Fénylényének lélekcsillag csakrájához, beleértve az agarthaiakat, az Asthar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció tagjait, akik oly sok Fényt, oly sok útmutatást és oly sok energetikai támogatást küldenek nekünk.
6. Lásd, ahogy ez a kollektív Fényoszlop átterjed a Föld Fényrácsába, lehorgonyozza magát Gaia szívébe és kapcsolódik a Föld középpontjából kiáradó tartós Fénnyel. Lásd, ahogy ez a Fény szétterjed az energiarács mentén a Föld felszínén, majd lásd ahogy továbbterjed az egész Naprendszerben.
7. Vizualizáld, hogy ez a Fény felold minden negatív érzelmet és viselkedést, és igazságosságot, igazszólást és szeretetteljes kapcsolatokat teremt a Föld felszínén élő emberek között.
8. Vizualizáld, hogy Do Mou Istennő leereszkedik ezen a Fényoszlopon keresztül és elhozza a békét az emberiség számára.
9. Vizualizáld, hogy megtörténik a földönkívüli jelenlétről szóló teljes közzététel és információk látnak napvilágot a tömegmédián keresztül. Vizualizáld, hogy megteremtődik mindenki számára az új, igazságos pénzügyi rendszer. Vizualizáld az Első Kapcsolatfelvételt a jótékony földönkívüli fajokkal. Vizualizáld, hogy megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet. Vizualizáld, hogy minden ember újra kapcsolatba lép spirituális családjával és vezetőjével.
Felszabadítás Most! 

COBRA Etheric Libertion Hungary FB Csoport

2 megjegyzés: