2016. december 20., kedd

Összefoglaló a második magyarországi Rózsa Rendje találkozóról

Pécs, 2016. december 18.
A kinti táj, hófehér zúzmarás fái és a benti meghitt, harmonikus és meleg környezet 10 nőt és 2 férfit várt, hogy egy újabb nagyon fontos energetikai esemény történjen a Kárpát-medencében. Enikő lakásában jöttünk össze, aki az első találkozón is részt vett. Németországból Viki, Szigetszentmiklósról Erika vett részt Skype-on a találkozón.
A pécsi találkozó előtt az Istennői energiák kiválasztották a résztvevőket akaratunktól függetlenül. Volt, aki fontos találkozót tudott félretenni, volt, aki egészségügyi gondok mellett, csodás körülmények között tudott részt venni és volt, aki tanulmányai mellett szakíthatott rá időt, de mindannyian olyan erőt és energiát éreztek a hívást követően, hogy nem volt akadály vagy fal, amely megállíthatott volna minket, hogy ott legyünk. Hárman Pécsről, ketten Gyöngyösről, heten Budapestről jöttek el, hogy újra szilárd alapot teremtsenek az Istennői energiáknak, hogy békét, harmóniát és egyensúlyt hozzanak el a Földre. Az egység és erő mindvégig jelen volt a találkozón.

A korábbi találkozó résztvevői fantasztikus változásokról számoltak be, amelyek az elmúlt egy hónapban történtek velük. Az együvé tartozás energiáiról, a belső Istennői energiák erősödéséről adtak hírt és arról, hogy a mindennapi életükben érzik a Forrástól érkező segítséget, vezettetést, amely erőt ad nekik az élet kihívásaihoz. A kristályok és az újonnan érkezett 11 Cintamani kő is segítette a folyamatot, ahol nagyon erős Istennői energiák voltak jelen.

A családias légkörben az új tagok is otthon érezték magukat, volt, akinek több ezer éves útja ért révbe és elmondhatta, könnyek között, hogy annyi előző életének emléke után végre ott van, ahol lennie kell… , „megérkezett”.
Az egység érzése, a közös cél és a küldetésünk olyan erővé állt össze és olyan erővel bontakozott ki Pécsen is, hogy vibrált a levegő az Istennői energiáktól.


A bemutatkozás és a tapasztalatok átadását követően nyilatkozatokat olvastunk fel, invokációk hangoztak el. A tánc és a közös étkezés erősítette a belső és a külső egységet az Istennővel és egymással is. Az Istennő örvény alkalmával mindenki érezte azokat az energiákat és erőt, amelynél nincs hatalmasabb az Univerzumban… mindenki érezte ezt az óriási erőt, azt a minden sötétséget elsöprő örvényt, amelyet ma előidéztünk és amelyet ma egységben, szeretetben generáltunk.
A felemelkedés meditációt is együtt végeztük, pontban 17 órakor. Sokan éreztük, ahogyan az egységben és a Fényben, közösen, egymást erősítve teszünk a jövőért és vizualizáljuk a Fénykort a Földön. A meditáció végén a szíriai pentagramma fölött képzeletben forgatott halaf cserépedény szakrális kódjaival és az általa erősített Istennő örvénnyel egyesülve fejeztük ki a szír nép iránti elkötelezettségünket, erőt, energiát, szeretetet és egységet küldve a térségnek, kitartást, hogy megélhessék a békét és a szabadság érzését ott és a Földön mindenütt.

A meditációt követően a kozmikus Istennő aktiválására ajánlott meditációt is elvégeztük majd újabb „behívó” szöveg hangzott el. Egy gyönyörű, megzenésített Istennői mantrát hallgattunk meg, illetve énekeltünk, közben tánccal tettük maradandóvá az élményt és az Istennői energiákat a Földön, lehorgonyozva azokat a fizikai síkra, hogy segítségével helyreálljon az egyensúly úgy Földön, mint a mennyben.
A találkozó végén elmondtuk érzéseinket, tapasztalásainkat, megosztottuk élményeinket. Viki és Erika minden mozzanatában részt vett a találkozónak. Nem volt kétség, hogy januárban egy újabb találkozón fogjuk vinni tovább a lángot, amely ott lobog bennünk… most már kiapadhatatlan forrást nyújtva a mindennapokban, amely másoknak is erőt és hitet ad, hogy az Istennő itt van… és békét akar. Egységet és Felemelkedést.

🌹🌹🌹We had our second Hungarian Sisterhood of the Rose meeting in the city of Pécs on 18 December. The Goddess has chosen the participants. We could deeply feel the Goddess presence embracing us which was a very pure and uplifting experience. We had a wonderful time with wonderful people. There were 12 women and 2 men there. We did the Goddess Vortex meditation and the Ascension meditation to help speed up the Event. We did the Cosmic Goddess Activation meditation as well and we read declarations together and also read Goddess invocations. We also meditated for Syria, to help strengthen the Goddess vortex there and remove all darkness from the region. We also danced and sang mantras. Our Sisterhood of the Rose group is getting stronger and stronger and each member knows their mission now, why we are here on planet Earth at this time. We keep the flame within us to provide an inexhaustible source that gives faith and hope for everyone that the Goddess is here… and the Goddess wants Peace, Unity and Ascension. There were amazingly beautiful and strong energies which surround us in our everyday lives.🌹🌹🌹Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése