2016. december 31., szombat

Összefoglaló a 2016. december 29-i COBRA Etheric Liberation Hungary Csoporttalálkozóról

Összeállította: Steven Smaly
Nagyon sokan és nagyon régóta vártuk ezt a találkozót. Gyönyörű napsütéses délutánon 90 fő vett részt Budapesten, a Lurdy Ház Konferencia központban, az első összejövetelen.

Az ország minden területéről érezték a hívást, hogy össze kell jönnünk és össze kell fognunk.
A legmesszebbről, Szlovákiából érkezett, 500 km-t utazva Margaréta, hogy ott lehessen. Budapesten kívül, többek között Nyíregyházáról, Miskolcról, Törökszentmiklósról, Szolnokról, Szegedről, Pécsről, Székesfehérvárról, Tatabányáról, Üllőről, Galgahévízről, Gyöngyösről is érkeztek csoporttagok, Viki pedig Skype-on Németországból jelentkezett be.

A csoport, az adminok, segítők, támogatók bemutatkozása után beszéltünk a célokról, miért vagyunk itt és mi a küldetésünk.
Korábban a csoporttól érkezett kérdéseket elküldtük Cobrának, aki válaszait visszaküldte nekünk. Most a találkozón a feltett kérdéseket és válaszokat osztottuk meg a résztvevőkkel, akik elsőként hallhatták azokat.
A találkozó következő részében a BÁR Rádió tulajdonosa, Berecz Antal mutatta be a rádiót, akikkel a jövőben együtt fogunk dolgozni. www.barradio.eu. Az első interjú napokon belül hallható lesz. Azt követően információkkal, hírekkel és interjúkkal fogunk jelentkezni.

Ezt követően a magyarországi Rózsa Rendje csoport mutatkozott be, a tagság megismerhette azokat a nőket, akiket az Istennői energia kiválasztott erre a feladatra és akik a küldetésüket vállalták. Eddig már két találkozó volt, amiről beszámoltak. Elhangzott az a nemes küldetés és cél, amellyel másokba is hitet és erőt öntenek és elmondták, hogyan változott meg az életük, hogyan tudnak segíteni a Felemelkedés folyamatában, hogy egy jobb világ jöjjön el mindannyiunk számára. A következő találkozó 2017. január 22-én lesz, Budapesten, februárban pedig Miskolcon találkoznak.Az Eseményt Támogató Csoportok még nem alakultak meg, de sokan jelezték, hogy szívesen csatlakoznának nagyobb körben és alakítanák meg a helyi csoportokat szerte az országban. Nyíregyházán hamarosan találkozó lesz. Szolnokon már létezik egy néhány fős társaság, akik együtt szoktak meditálni. Szegeden, Budapesten, Tatabányán, Gyöngyösön és Székesfehérváron is elindulnak a csoportok, az emberek egymásra találtak és hamarosan mások is tudnak csatlakozni a találkozón megjelent tagokhoz is.
A szerveződés itt a blogon is és a https://2015attores.blogspot.hu/ oldalon is olvashatóak lesznek majd Krisztián és csapata jóvoltából sok egyéb hasznos információ mellett.A találkozó harmadik részében egy belső utazáson vehettünk részt, a „Félelmek felszabadítása” címmel, Rácz Anita vezetett meditációjában. Feltártuk a félelmek eredetét és ki-ki akaratának megfelelően tudott dolgozni önmagán, hogy életünkbe minél jobban a szeretet tudjon beáramolni és át tudja venni életünk felett az irányítást. Egy Indiából hozott, speciális meditáció volt ez, amelyet Sri Amma és Sri Bhagavan avatárpár is szokott tartani. A meditációba beépítettük a Heti Felemelkedés Meditációt is. (Az eredeti hasonló indiai meditációk dupla hosszúságúak szoktak lenni, amelyet most rövidebbre írtunk meg.)

A találkozó végén egy hatalmas kört alkottunk a teremben, kéz a kézben és Michael Jackson – Heal the World című dalát hallgattuk meg közösen, magyar szinkrontolmácsolásban Anita segítségével.

Elképzeltük középen a Földet, Ragyogóan… Fényben úszva… ahogy Fénye beragyogja az egész Naprendszert… A Földön béke van és szeretet uralkodik… Az emberek szívében egység és harmónia van… Kéz a kézben egymásra mosolyogva hatalmas fényrácsot alkotnak a Földön és különböző nyelveken egyszerre mondják:
Gyógyítsd meg a világot…
Létezik egy hely a szívedben
És tudom, hogy ez a szeretet
És ez a hely sokkal fényesebb lehetne, mint a holnap
És ha valóban megpróbálod
Meglátod, hogy nincs ok a sírásra
Azt fogod érezni, hogy ezen a helyen
nincs több fájdalom és bánat
Többféle módon juthatsz el ide
Ha eléggé törődsz az emberekkel
Teremts egy kis helyet
Teremts egy jobb helyet

Gyógyítsd meg a világot
Tedd egy jobb hellyé
Számodra és számomra
És az egész emberiség számára
Emberek halnak meg
Ha eléggé törődsz az emberekkel,
Akkor teremts egy jobb helyet
Számodra és számomra

Ha tudni akarod, miért
nem hazudhat a szeretet
A szeretet erős
És csak örömöt adhat 
Ha megpróbáljuk, megláthatjuk
Hogy ebben a boldogságban nem érzünk
sem félelmet, sem rettegést

Felhagyunk a létezéssel és elkezdünk élni
Aztán úgy érezzük
Hogy a szeretet mindig elég a fejlődésünkhöz
Szóval teremts egy jobb világot
Teremts egy jobb világot

Gyógyítsd meg a világot
Tedd egy jobb hellyé
Számodra és számomra
És az egész emberség számára
Emberek halnak meg
Ha eléggé törődsz az emberekkel,
Akkor teremts egy jobb helyet
Számodra és számomra
És az álom, amit elképzeltünk

Boldog arcokban fog megvalósulni
És a világ, melyben egykor hittünk
Dicsőségben fog újra ragyogni
Akkor miért fojtjuk el folyamatosan az életet
Miért bántjuk ezt a Földet, miért áldozzuk fel a lelkét
Amikor tisztán látszik
hogy ez a világ mennyei,
Isten ragyogása
Felszállhatnánk a magasba

Soha ne hagyjuk, hogy meghaljon a lelkünk
A szívemben érzem, ti mind a testvéreim vagytok
Teremtsünk egy félelem nélküli világot
és együtt örömkönnyeket hullatunk
Látjuk, ahogy a nemzetek ekevasra cserélik kardjaikat
Valóban eljuthatunk idáig

Ha eléggé törődsz az emberekkel
Teremts egy kis helyet
hogy jobb helyet teremthess
Ref.: Gyógyítsd meg a világot
Tedd egy jobb hellyé
Számodra és számomra
És az egész emberség számára
Emberek halnak meg
Ha eléggé törődsz az emberekkel,
Akkor teremts egy jobb helyet
Számodra és számomra

Ref…
Gyógyítsd meg a világot, amiben élünk
Mentsd meg a gyermekekért


***

Cobrának feltett kérdések és válaszok:
Steve: A Cabalnak vagy a Fényerőknek van nagyobb befolyása Magyarországra?
COBRA: Mindkettőnek.
Steve: Kik voltak az őseink, akik megteremtettek minket?
COBRA: Kérlek, pontosítsd a kérdést.
Steve: A következő kérdés Kryonnal kapcsolatos. Kryon Corey által említett Föld belsejében lévő entitás aki bár a felemelkedésünket akarja, mégis részben félrevezet. Sok semmitmondó szöveget érzek és idegesség tölt el ahogy olvasom üzenetét mert úgy érzem, túl sokat beszél a semmiről. Ha nem az, akkor miért érzek problémát vele kapcsolatban? Tiszta forrás Kryon?
COBRA: Bizonyos fokig.
Steve: Sheldan Nidle valóban a Szíriuszról származik és helytállóak-e a közzétett információi. Itt nem elsősorban a heti üzenetekre gondolok, hanem a honlapján közölt információkra a fényhajókról, fénykamrákról és a Galaktikus Föderációról?
COBRA: Sheldan Nidle-nek volt fizikai kapcsolata a szíriusziakkal.
Steve: Számunkra úgy tűnik, hogy a legfontosabb, mely idővonal fog aktivizálódni! Hány lehetséges idővonal létezik, s mi dönti el melyik érvényesül? Ha mindenki képes lenne megvalósítani azt amiért leszületett, mi lenne annak az eredménye?
COBRA: Egy fő pozitív idővonal létezik, hajszálnyi variációkkal. Ha mindenki teljesítené a küldetését, már évtizedekkel ezelőtt megtörtént volna az Esemény.
Steve: Az Access Bars módszert valóban pozitív földönkívüliek adták az emberiségnek?
COBRA: Igen.
Steve: Az indiai Sri Amma és Sri Bhagavan indiai avatárpár, akik az Egységért dolgoznak (Oneness University) és általuk ismerjük a deekshát, mint egységáldást. Ők a Fényerők oldalán állnak és tanításaik tiszták? Mit lehet róluk tudni? Van szerepük az Esemény folyamatában?
COBRA: Igen, ők a Fénynek dolgoznak. Megpróbálnak behozni annyi Fényt, amennyit lehetséges, hogy felkészítsenek minket az Eseményre.
Steve: A magyarországi Pozitív Templomos Csoport ismeri-e a magyar COBRA csoportot (COBRA Etheric Liberation Hungary) és figyelemmel kíséri-e a munkájukat?
COBRA: Igen
Steve: Milyen minőség az Istennő minőség...miként mutatkozhat meg a személyes életünkben, milyen "feladatokkal" jár együtt ez a lét...hogyan tudjuk mélyíteni magunkban ezt a minőséget nap mint nap? Mi a valódi küldetése a mai Rózsa Rendjének, az Istennőknek, akik ma újra létrehozták szerte a világban ezt a közösséget az Esemény támogatásán kívül?
COBRA: Az Istennő energiák a szeretet, gyengédség és szépség női minőségeit hozzák el. Lehetővé teszik, hogy sokkal simábban áramoljon az életünk kevesebb akadállyal. Saját módon kapcsolódhatsz az Istennő energiával. A Rózsa Rendje csoportnak hetente is lehetnek találkozói, hogy a mindennapi életbe annyi Istennő energiát hozzanak el, amennyi csak lehetséges.
Steve: A Fénymunkások milyen tudatossági szinten vannak most az eddigiekhez képest, mennyire erősödött meg az elmúlt időszakban a belső fényük, erejük?
COBRA: A Fény erősödik.
Steve: A kék aviánok, a gömblények azok a Bibilában is említett szeráfok és kerubok?
COBRA: Nem.
Steve: A"bilokációs technikák segítségével nagy lépést tehetnénk a bolygó felszabadítása felé. Ezekkel a technikákkal - igaz, feltételekkel - már ma is biztonságosan elérhető a kapcsolatfelvétel bizonyos belső földi kultúrákkal és ha sok ember alkalmazná ezeket a módszereket, az az emberiségre gyakorolt jótékony hatása mellett a körülöttünk lévő mátrix gyors ütemű felbomlását is eredményezné.."... a kérdésem: hogy lehet megvalósítani ezt a technikát a leghatékonyabban?
COBRA: A felemelkedésünk után.
Steve: Igaz-e, hogy a bibliai El Roi a Földön él rejtett lakhelyén, és ő tartja egyensúlyban a társadalmat?
COBRA: Nem.
Steve: A maják miért mentek le a föld alá és azóta már mennyire fejlettek?
COBRA: Ők egy "szakadár civilizációt" hoztak létre és már nagyon fejlettek. Sokuk visszatért a plejádi civilizációba.
Steve: Miért kell megismételni oly sokszor az utunkat? Hogyan emlékezzünk ha azt törölték? Mikor lesz a sejt újra emlékező?
COBRA: Mert az arkhónok törlik a memóriánkat. Újra tudsz emlékezni, ha újra kapcsolatba lépsz a lelkeddel.
Steve: Melyik fontos kérdést nem tettük fel, ami az utunkat egyengetné?
COBRA: Hogyan tudok azzá válni, aki valóban vagyok?
Steve: Korábban olvastam az 51-es körzetről, ahol idegenek kísérleti bázisa van, ahol klónozás történik. Az 51-es körzet működik még vagy már megsemmisítették?
COBRA: Az 51-es körzetnek már más a célja és átalakították.
Steve: A zsidó Talmud szerint "Jézus az istentelen Nimrud fia." Mit jelent ez valójában? Mire utal? Akkor Jézus, milyen nép milyen fiaként öltött testet?
COBRA: Meg tudod mutatni a pontos idézetet a Talmudból, amelyik ezt mondja? 

A Fény Győzelme!
***
A találkozóról kapott visszajelzések:
Mária: „Köszönöm a lehetőséget! Nagy élmény volt veletek lenni. Minden arc ismerős és kedves volt számomra. Folytassátok Anita, nagy munka a Tiétek! Szívesen segítek, hívjatok.. „
Adrienn: „Köszönöm nektek a mai napot! Köszönöm mindenki kérdését és Cobra ill. a ti válaszaitokat. Nekem is maradandó emlék marad a"mit nem kérdeztünk még meg" kérdés és válasza. A meditáció érdekes és tanulságos volt. A meglepi számomra valóban meglepetés volt. Anita! Visszahoztad számomra Michaelt az élők közé. Köszönöm, hogy vagytok és hogy részese lehettem ennek a (reményeim szerint folytatódó) kezdeményezésnek!”
Andi:
Nagyon köszönöm a mai délutánt. Szuper volt az egész program, nagyon örültem, hogy végre látlak Titeket akiket csak innen ismertem eddig. Kicsit fura is volt, ismeretlen arcokat látni, közben tudni, hogy azt várják, azt remélik amit én. Viszont nagyon jó élmény volt. A válaszok közül külön örülök az Acces bars-nak, nekem szívbéli dolgom ez. Egy kérdés meditáció alatt jutott eszembe, több helyen olvastam, hogy sokan attól tartanak, hogy amikor a Nap úgymond tüsszent, akkor utána 3 napig teljes sötétség lesz, amíg vissza nyeri erejét és akkor lesz nagy káosz és bonyodalom emiatt. Hát ez annyira nem jó érzés, erre gondolni, de Steven Smaly azt mondta, hogy semmi negatív nem történik, akkor én elhiszem. Annamari Barborik, Benned micsoda erő van. Anitának külön köszönet a csodás meditációért, jó érzés volt hallani, látni élőben. Kicsit nekem hosszú volt, elképesztően jó ötlet volt belevezetni a heti felemelkedés mediációba, sírtam is majdnem végig. Hálás köszönet minden jelenlévőnek, a térnek, és a lehetőségnek, szervezőknek. Remélem hamarosan újra találkozunk és többekkel is meg tudunk ismerkedni. Szívbéli szeretettel!”
Ibolya: „Ez egy csodás nap volt, csodálatos emberekkel   <3  <3 Köszönet mindenért  <3”
Bella: „Nagyon szépen köszönöm a mai találkozót  <3 Azóta egy eddigi ismeretlen magasabb, leírhatatlan milyen csodás szellemi szintre léptem  <3 Köszönöm nektek  ❤ „
Nikolett: „Nagyon jól éreztem magam hit erősítő volt számomra áldás béke szeretet. Köszönöm azoknak is, akik megrendezték ezt a találkozást , a befejezés csodás volt.”
Miklós: „Köszönjük nektek a találkozót ! Szép és emlékezetes nap volt ! „

4 megjegyzés:

 1. "...Hagyománykincsünk kutatásában tisztelettel gondolunk a zsidó teológiára, ahol félreértés nélkül találjuk meg a mi Urunk Jézus, faji hovatartozandóságát. Ugyanis a zsidó teológia és a judaizmus hivatalos és szakavatott történészei által megírt történelem, határozottan, azt állítja és bizonyítja, hogy; „a galil hag goyim-ból /azaz „az idegenek földjéről”-Galileából/ származó názáreti Jézus nem volt zsidó és anyja Mirjam /Mária/ sem volt az. Ugyanezt állítja a Talmud-i tudomány is, tehát Jézust a Talmud sem ismeri el zsidó származásúnak, hanem éppen ellenkezőleg – NIMRUD FIÁNAK mondja. /Talmud; Pesachim 91, a lap, Rasi./ Ezzel éppen a talmudi hagyomány lesz bizonyítója annak, hogy az Úr-Jézus Nimrud népéből, azaz a Mah-Gar népből származik. Tehát a Magyar Nép Történelmétől el nem választható názáreti Jézus hozzánk, a mi fajtánkhoz való tartozását a júdai hitvilág szakmunkái és iratai bizonyítják..."
  ( Forrás: magtudin.org )

  VálaszTörlés
 2. Hálás köszönet a találkozó megrendezéséért. Örömünkre szolgál, hogy ez év januárjában is lesz lehetőség rá. Nagyon sok szeretettel gondolunk rátok. ÉGIEK áldása VELETEK. Judit, Károly

  VálaszTörlés
 3. Hát akkor nosza, a legközelebbi havi interjúban tegyük fel a Cobra által a szánkba adott kérdést Cobrának: "Hogyan válhatok azzá, ami valójában vagyok?" A válaszára is nagyon kíváncsi vagyok.

  VálaszTörlés
 4. János! :) Már elküldtük Cobranak ezt a kérdést! ;)

  VálaszTörlés