2016. november 22., kedd

Összefoglaló az első magyarországi Rózsa Rendje találkozóról

Írta: Rácz Anita
  Budapest, 2016. november 20. 
A Női Varázs-Műhelyben (már évek óta ez a neve a helynek és szerintem csak ránk várt…https://www.facebook.com/noivarazs.muhely/?fref=ts) jöttünk össze 11 nő és 1 férfi, illetve Németországból Viki Czékus jelentkezett be Skype-on. Köszönjük szépen Jambricska Anna Mária-nak, hogy felajánlotta ezt a csodaszép helyszínt. A hely kisugárzását már az elején nagyon lehetett érezni és a forróság tapintható volt.
Gyönyörű kis istennői oltár várt minket, amelyet több mint 70 féle különböző kristállyal, ásvánnyal és természetesen Cintamani kövekkel erősítettünk.

A bemutatkozás alkalmával már mindenki érezte, hogy nem első alkalommal gyűltünk össze… és már régóta ismerjük egymást. Az egység érzése, a közös cél és a küldetésünk olyan erővé állt össze és olyan erővel bontakozott ki, hogy vibrált a levegő az istennői energiáktól. Egy másik dimenzióban éreztük magunkat, ahogy ráhangolódtunk erre a gyönyörű délutánra.
A bemutatkozást követően egy nyilatkozatot olvastunk fel, amely a a Skorpió-Újhold meditáció idején született, erősítve szándékunkat és kiállásunkról biztosítva a Forrást és az istennői minőséget az Univerzumban. Istennő „behívó” (invocation) szöveget is felolvastunk.

A felemelkedés meditációt is együtt végeztük, pontban 17 órakor. Sokan éreztük, ahogyan az egységben és a Fényben, közösen, egymást erősítve teszünk a jövőért és vizualizáljuk a Fénykort a Földön.
A meditációt követően a Kozmikus Istennő aktiválására ajánlott meditációt is elvégeztük majd újabb „behívó” szöveg hangzott el. Egy gyönyörű, megzenésített istennői mantrát hallgattunk meg, illetve énekeltünk, közben tánccal tettük maradandóvá az élményt és az istennői energiákat a Földön, lehorgonyozva azokat a fizikai síkra, hogy segítségükkel helyreálljon az egyensúly úgy a Földön, mint a mennyben. Újabb nyilatkozatot olvastunk fel, megerősítve körünkben az istennői energiákat, hogy a találkozót követően is benne és általa éljünk, cselekedjünk és hozzuk el a Földre az egyensúlyt, a békét, teremtsük meg a szeretettel teli, félelem nélküli világot.
Ildikó Csendes, - aki nem tudott részt venni a találkozón, egy összeállítással készült, amelyet felolvastunk. Az ő életében meghatározó szerepet játszik a rózsa és megérezhettük életcélját, küldetését, előző életbeli emlékeit és kapcsolatát Mária Magdolnával.
Az Istennő örvény meditáció is igen erős energiákat mozgatott meg, mindenki érezte azt a hatalmas erőt, azt a minden sötétséget elsöprő örvényt, amelyet ma előidéztünk és amelyet egységben, szeretetben generáltunk. A találkozó végén elmondtuk érzéseinket, tapasztalásainkat, megosztottuk élményeinket. Viki, aki Németországból 1200 km-ről kapcsolódott hozzánk, minden mozzanatában részt vett a találkozónak gyermekeivel együtt.

Óriási hatást gyakorolt ránk ez a találkozó. Az érzés, hogy valami nagy dolog történt aznap, szinte emberi érzéssel nem is fogható fel igazán… lelkünk mélyén, szívünkben pulzált a jelenlét, amelyet elindítottunk útjára, amellyel még ma, mikor ezen sorokat is írom, összekapcsoltságban vagyok, vagyunk mindannyian… azok, akik ott voltak, már soha többé nem lesznek azok, akik voltak/voltunk korábban. Részesei voltunk egy „Eseménynek” , amely elkísér mostantól utunkon, bearanyozva saját magunk és mások életét is, ahogyan bearanyozta a Fény ott azt a helyiséget, de nem állították meg a falak vagy ajtók… mert a szívekbe szórta szét szeretetét az Istennő, hogy felemelkedjünk és visszataláljunk a Forráshoz…. otthonunkhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése