2016. október 16., vasárnap

Rózsa Rendje

Megalakult a magyar Sisterhood of the Rose csoportja, a Rózsa Rendje.
A nyilvános FB csoportot itt találjátok:

A csoport leírása:

"Atlantiszon az Istennő papnői azért gyűltek össze 12 fős körökben, hogy lehorgonyozzák a béke és harmónia energiáját. A Rózsa Rendjének hívták őket. Később újra megjelentek Ízisz papnőiként az ókori Egyiptomban, mivel Ízisz Istennő szimbóluma a rózsa. A keresztes háborúk idején a Rózsa Rendje volt a templomosok női megfelelője. A II. világháború alatt megpróbáltak befolyásolni néhány magas rangú náci vezetőt. Néha sikerült nekik rábeszélni őket a békésebb megoldásokra, amivel sok életet megmentettek."
Ez a hivatalos Cobra Rózsa Rendje magyarországi Facebook csoport. A csoport létrehozását Cobra 2014. májusi bejegyzése inspirálta, melynek eredeti angol nyelvű szövege itt olvasható:

Magyar nyelvű fordítása pedig ebben a videóban látható:A hozzá kapcsolódó meditáció (Kozmikus Istennő aktiválása):A csoport célja, hogy újra aktiváljuk a Rózsa Rendjét.
Célunk az, hogy azok a nők és férfiak, akik felvették a belső kapcsolatot az Istennővel, gyűljenek össze fizikailag csoportokban szerte a világon, hogy lehorgonyozzák az Istennő energiát a világ felszabadítási folyamatának ebben az átmeneti időszakában és főleg az Esemény idején.
A Fény erői azt kérték, hogy az Esemény idején a Rózsa Rend csoportok jöjjenek össze, meditáljanak egy békés átmenetért és hívják le a Szeretet és harmónia Istennő energiáit.
Ezek a csoportok fogják szolgálni a planetáris átalakulás támogatásának női aspektusát, míg az Eseményt Támogató Csoportok a férfi aspektust fogják képviselni. Együtt alkotják majd meg a "Készülj a Változásra" csoportokat, melyek a bolygószintű átmenetet fogják támogatni az Esemény idején.
Kérünk, oszd meg saját élményeidet és azokat az inspirációikat, melyeket az Istennő nyújt neked.
Arra kérünk, hogy tartsd meg a csoport energiaszintjét és csak az Istennővel kapcsolatos és általa ihletett anyagokat ossz meg. Ezen kívül Cobra bejegyzéseit is közzé fogjuk tenni a csoportban és néhány olyan fontos tevékenységet, melyek a bolygó felszabadításával kapcsolatosak”
Szeretet és Fény
Anita

1 megjegyzés:

  1. Isten hozott benneteket a Földön! Nagyon szeretnék veletek dolgozni!!!-kérem a plantagenetem@ gmail .com címen küldjetek
    számomra értesítéseket -tiszta szívvel akarok segíteni!
    Megértéseteket köszönöm!Rekettyés Mártia

    VálaszTörlés