2016. október 12., szerda

Mennydörgő Sárkány Meditáció

A Fényrácsot erősítendő Cintamani hálózatot kialakító csoport kezdeményezése nyomán mi is csatlakozunk az alábbi meditációhoz. Aki vezettetést érez, csatlakozhat hozzánk.
Hivatalos formában a Prepare for Change (Készülj a Változásra) oldalon található meg a szövege.
(Fordította és összeállította: Rácz Anita)

Meghívás a „Mennydörgő Sárkány” meditációra  
2016. október 14., magyar idő szerint 17:00
Ezúton szeretnénk meghívni a Három Körös csoportokat és az összes többi meditálót, hogy vegyetek részt velünk a pénteki speciális meditáción.
A „Győzelem Most” Három Körös csoport speciális „Mennydörgő Sárkány” meditációt végez pénteken, hogy segítségül hívjuk őket a biochip implantátumok feloldásában. Az alábbiakban olvashatjátok ennek a speciális meditációnak a leírását. Kérjük, osszátok meg a csoportjaitokban, ha erre vezettetést éreztek.
Cobra a 2016. október 9-i bejegyzésében (http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/10/fontos-helyzetjelentes.html ) a következőt írja:
A biochipek jelentik a három fő plazma implantátum fizikai rögzítési pontját, amelyek a homloklebenyben és a köldök fölött találhatók. A homloklebenyben lévő biochipek mindkét szem látóidegéhez kapcsolódnak és mesterséges idegpályákon keresztül kapcsolódnak az agy hallókérgéhez. Folyamatos audió-videó adatáramot küldenek a chimera csoport fő számítógépének bármiről, amit látunk és hallunk. Ez a számítógép a plazma toplet bombák retorziós mechanizmusán keresztül folyamatosan ellenőrzi a felszíni lakosság tevékenységét és megakadályozza, hogy kapcsolatot tudjanak teremteni az agarthai hálózattal és/vagy a Fény földönkívüli lényeivel. A köldök fölött lévő biochipek hatékonyan irányítják a felszíni lakosság viselkedését, elektromos árammal működő biofeedback hurok technikával.”
Arra kérünk, hogy cselekedj te is velünk október 14-én pénteken magyar idő szerint 17:00-kor
Közösen azt a szabad akaratunkból tett döntést hozzuk, hogy rövidzárlatot okozunk a biochipekben. Behívjuk a bhutáni „Mennydörgő Sárkányokat”, hogy segítsenek nekünk. (Alább láthatjátok szimbólumukat). Mivel a „Mennydörgő Sárkányoknak” Bhutánban van a székhelyük, vizualizálhatjuk, hogy Bhutánból kiindulva szétterjednek az egész bolygón a Cintamani hálózaton keresztül.A 2016. júliusi tajvani konferencia alatt, azon a napon, amikor a Fátylon megjelentek a repedések, nagyon erős vihar tört ki. Mindenki érezte, hogy valami nagyon különleges dolog történik.
Egy korábbi konferencián valaki azzal kapcsolatban kérdezte Cobra-t, hogy vannak emberek, akik rendkívül erős fejfájástól szenvednek, de azt mondták, hogy néhányuknak erős vihar idején elmúlt a fejfájása és ez miért történik. Cobra azt mondta, ez azért van, mert a vihar egy kis időre leállítja az implantátum elektromos hálózatát. A villámban lévő elektromosság üzemzavart okoz az implantátumrendszerben.
Összefüggés lehet aközött is, hogy a vihar ereje leállítja az implantátumrendszert és hogy a „Mennydörgő Sárkányok” okkult erővel rendelkeznek. Lehetséges, hogy létezik egy plazma aspektusa is a villámlásnak, ami ugyancsak szerepet játszik ebben a folyamatban.
INSTRUKCIÓK A MEDITÁCIÓHOZ:
1. Kapcsolódj a Három Körös meditációs körödhöz és a hármas csoportodhoz. Tekints a „Mennydörgő Sárkányok” szimbólumára mielőtt behunyod a szemed. Használd a saját technikádat, hogy ellazult tudatállapotba kerülj. Használhatod erre a Heti Felemelkedés Meditáció vezetett változatát, ha úgy érzed:
Vezetett Felemelkedés Meditáció magyarul
2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a Felemelkedés folyamatát a Föld és minden lakója számára.
3. Vizualizálj egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénypontján, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Vizualizálj egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
4. Most ezt a Fényt vizualizáld úgy, mint egy szivárványörvényt, amely kiterjed az egész Földön, majd az egész Naprendszerben és eltávolít minden sötétséget és anomáliát, feloldja a Mátrixot és elhozza a boldoságot, a bőséget, a békét és a szeretetet minden lénynek a Naprendszerben.
5. Vizualizáld és érezd a Bhutánban székelő „Mennydörgő Sárkányokat”, hogy együttműködnek a Galaktikus Konföderáció Fénylényeivel a Föld energiarácsán szétterjedve és hogy az erejük az egész világon hatástalanítja a teljes implantátum- és biochiphálózatot. Vizualizáld és érezd, hogy a Föld körüli energia megtisztul, a pozitív és negatív ionok egyensúlyba kerülnek, az összes negatív technológia kikapcsol és a Föld körüli energiarácsot teljes mértékben átjárják a pozitív kozmikus energiák.
6. Vizualizáld, hogy megtörténik az Első Kapcsolatfelvétel a jótékony földönkívüli fajokkal. Vizualizáld, hogy megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet.
*******************************

A fentiekkel kapcsolatban egy kis érdekességet szeretnék Veletek megosztani a sárkányos szimbólumról. Ahogyan a leírásban szerepelt, a szimbólum Bhutánból származik, tekintettel arra, hogy ez a szimbólum egyben Bhután címere is.
 https://hu.wikipedia.org/wiki/Bhut%C3%A1n
A címerben a dordzse, amely egy dupla mennykő-jogar, középen helyezkedik el, keresztben, egy lótusz virág felett, legfelül egy ékszer, a három-kő, a buddhizmus jelképe. A mennykő-jogar jelképezi a harmóniát a világi és a vallási hatalom között. A lótuszról pedig el lehet mondani, hogy gyökerei a mélyben, a sárban erednek, szára azonban felfelé igyekszik, áttör a vízen, a gyönyörű, tiszta és illatos virág pedig a felszínen, sőt a víz fölött lebeg, a napfényben fürdőzve. Ez a növekedési minta a lélek fejlődését szimbolizálja az anyagiság, a materializmus sarától a tapasztalás vizein keresztül a megvilágosodás fénylő világosságáig. Kétoldalt egy-egy sárkány, egy női és egy férfi sárkány, akik annak az országnak a nevét képviselik, amit a hangjukkal hirdetnek, ami olyan, mint a mennydörgés. (Bhután jelentése dzongkha nyelven Druk yul, vagyis Druk földje, amelyben Druk, maga a sárkány, a mennydörgő sárkány.)

Van még egy igen érdekes összefüggés a dordzsével kapcsolatban. A címerben szereplő dordzséról (szanszkrit nyelven vadzsra), - a középen elhelyezkedő mennykő-jogarról 2009-ben az alábbiakat írták:

A dordzse valójában egy hangrezonátor az Istenre. Használatának célja a Mindenható szent rezgésének megidézése, egyrészt oltalom kérése céljából, másrészt az isteni bölcsesség és az Isten figyelmének magára vonása érdekében. Mivel szó szerint egy hangszerről van szó, fontos a megfelelő hangolása, hogy jól működjön.

A vadzsra szó magyar jelentése: vágy-rá, vagyis a Napistenre való vágyakozás, az Isten vonzalma, illetve odavonzása. Hogy a dordzse szó mit jelent, egyelőre nem tudom, de szinte biztos, hogy a térszerán működésével van kapcsolatban az is. A mennykő-jogar szó helyett pontosabb lenne az isteni forrás rendjének kiáradása (égi-kő-jog-áradata) kifejezés használata, egy szóval a téridő. A vadzsra szó mellesleg egyben gyémántot és villámot is jelent (innen a vadzsrajána: gyémántszekér filozófiai irányzat). Gyémántként (annak kristályszerkezete miatt) a szerinó oktaéder szimmetriájára utal, villámként pedig az időhurokban villámsebesen keringő tachionokra (!) , amik fogalmilag égi tüzek.”


Bhután az egyetlen ország, ahol a bruttó nemzeti össztermék (gross national product, GNP) helyett a nemzeti összboldogságot (gross national happiness – GNH) mérik.

Ajánlom figyelmetekbe még ezt a rövid videót, amely bepillantást enged ebbe a világba.
A videó címe: Boldogság Királysága és hálás köszönet sevaster1-nek a videó elkészítéséért. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése