2016. szeptember 15., csütörtök

Vizualizáció: Első személyes kapcsolatfelvétel Csillagtestvéreinkkel

Írta: Czékus Viki
A Föld bolygó számára biztosítva van a Felemelkedés. Az erről szóló terv egy részét Cobra 2016. március 7-én oszthatta meg velünk, mert akkor már elég biztonságos volt, hogy az arkhónok ne tudjanak közbeavatkozni.
Magyarul itt olvasható ez a számunkra rendkívüli jelentőséggel bíró terv Rácz Anita fordításában: http://2012portal-hungary.blogspot.de/2016/06/az-esemeny-2-resz-felemelkedesi-terv.html
Nagyon szépen köszönjük neki, hogy mindannyiunk számára elérhetővé tette.
Először kontakt zónák lesznek kialakítva magánterületeken, ahol az erre jelentkezők vehetik fel plejádi testvéreinkkel a kapcsolatot. Ők lesznek az elsők a sorban, mivel pontosan úgy néznek ki, mint mi. Ha az utcán sétálna egy plejádi csillagtestvérünk, észre sem lehetne venni a különbséget külső megjelenésben közte és egy ember között.
Az egyik interjúban Cobra említette Sedona nevét, mint leszállóhelyet. Egyelőre többet nem tudunk, a többi még titkosítva van az Ellenállás által. Megfelelő időben tájékoztatást fogunk kapni ezekről a helyekről. Sedona egy város Észak-Arizónában, Amerikában, érdekessége, hogy a New Age mozgalom egyik centruma és az ott található hegyeknek spirituális erőt tulajdonítanak.
Ezeknek a zónáknak a száma növekedni fog, míg el nem ér egy bizonyos számot. Amikor Gaia népessége már elég nyitott lesz és elfogadja a jelenlétüket, akkor megtörténik az Első kapcsolatfelvétel.
A saját elképzelésemet szeretném most megmutatni nektek az első személyes kapcsolatfelvételről, ami nem az újjászervezett ENSZ által történik meg és nem a diplomáciai vonalat követi, hanem arról szól, hogyan élheti meg az ember közelről, saját maga, amikor egy csillagtestvérünkkel találkozik. Mindezekkel azért érdemes foglalkozni, hogy a közös tudatban erősítsük, hogy ez vár ránk és a pozitív, felemelkedési idővonal még erősebbé váljon az emberiség számára. Az idő közeledik....
Hunyd le a szemed.....lélegezz nyugodtan.....és képzeld el....
Az Esemény után kb. 1 évvel járunk. Képzeld el, hogy eljött a nagy nap, csillagfivéreink és nővéreink fényhajói a légtérben várnak a földre szállásra. Készen állsz, hogy az első személyes találkozás tökéletes legyen, hiszen régóta készültél erre. Gyönyörű, napsütéses idő van. A fényhajó csendben és nyugodtan landol....földet ért. Kinyílik az ajtó....te lélegzetvisszafojtva ott állsz, a szíved hangosan dobog, majd kiugrik a helyéről.
Elindulnak feléd plejádi testvéreink. Ők pontosan úgy néznek ki, mint mi emberek. Egymás szemébe néztek....mosolyog és áramlik tőle a Szeretet. Az egyikük a kezét nyújtja feléd és te ő felé. Egyelőre nem tudsz megszólalni, de a határtalan boldogság energiái mindent körbevesznek. Nagyon jól érzed magad, mintha a föld felett lebegnél, annyira örülsz. Felemelő, szívet melengető, hogy ennyi ezer év után találkozunk. Megölelitek egymást és üdvözöl téged, mint csillagcsaládja tagját. Te üdvözlöd itt a Földön.....béke és harmónia vesz körbe. Úgy érzed magad, mint kiskorodban, amikor még elhitted, hogy bármi lehetséges. Lehet, hogy lepereg előtted, hogy mennyi mindent tettél ezért és nem hiába. A várva várt pillanat itt van. Elkezdődhet az új, közös életünk az Univerzum teljes jogú tagjaként.
Igen, mindez most történik.
Ez az én elképzelésem, de természetesen mindenki tovább gondolhatja a meditációjában úgy, ahogy szeretné.
Ezen alkalommal két képet hoztam nektek. Az elsőt szeretnénk megköszönni nagyon kedves csoporttársunknak, Tinger Endrének, hogy elkészítette nekünk. Szabad idejében, ilyen gyönyörűségek megszerkesztésével foglalkozik, gratulálunk neki és kérjük, hogy folytassa kreatív munkáját továbbra is.

Tinger Endre alkotása
A másik Cobra oldaláról való, ami egy valódi plejádi űrhajót mutató kép. A hossza 250 méter és tele van fényekkel. Egy kis segítség a vizualizációhoz.

Áldás mindannyiunkra!
Szeretettel Viki


5 megjegyzés:

 1. Kedves Viki!
  Én is hasonlóképp gondolok az első személyes kapcsolatfelvételre. Az ENSZ-es verzióban én sem nagyon hiszek. Maximum párhuzamosan tudom elképzelni az egyéni kapcsolatfelvételekkel egyidőben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen, lehet félreérthető voltam némileg azzal kapcsolatban, hogy vajon történik-e találkozás az ENSZ-szel. Természetesen ez a terv része, hogy átalakítják az egész Egyesült Nemzetek Szervezetét, hogy alkalmas legyen diplomáciai kapcsolatot felvenni csillagtestvéreinkkel. Ez lesz az első lépés, miután kiderül az összes média felületen, hogy ők léteznek. Ha ez megvan, akkor jönnek a kapcsolati zónák, és az ebben a programban szereplő személyek a tv-ben fognak beszámolni személyes tapasztalataikról. Legvégül tömegesen fognak landolni és akkor megtörténhet a személyes kapcsolatfelvétel, amit elképzeltem az én szemszögemből. Remélem, hogy most már talán picit jobban érthető, hogy mit szerettem volna mondani. További szép napot kívánok Viki

   Törlés
 2. Nah persze itt is csak azt tudják hogy hol lesz meg pont a mocskos amerikaiak találkoznak nem nem így kéne lennie. Nekünk magyaroknak a magoknak kell mi vagyunk egyetlen felébredt nép nem más férges eltévedt pont a legsötétebb néphez nem szállhatnak le.

  VálaszTörlés
 3. Kedves Viki!
  Köszönöm a közlését nagyon kedvelem a Cobra és Goode irásokat.

  VálaszTörlés
 4. Draga Viki, elmondom neked, hogy fizikai talalkozas is tortent mar, a Foldunkon, de ezek az almok ,... en olyan sokszor almodtam erol es olyan sokszor mondtam hogy milyen jo lesz, mar magamban, hogy neha belefajdul a szivem es szinte ossze csuklok a fajdalomtol hogy meg mindig nem, es az evek telnek, es csak az van hogy a kitartas, ha nem lenne ez a Szivben valo beszelgetes nem is tudom mi lenne. Nagyon sokszor ezt a telepatis beszelgetest fojtatom veluk, mert csak ez van, mig az is neha olyan hihetetlen, mert megszakad, mert az a suru letunk megszakitja. Majd ujra meg ujra,... nem mondom jo almodni es elore vetiteni, benne elni, de valahol faj.

  VálaszTörlés