2016. szeptember 17., szombat

Üzenet

Írta: Smaly Seven
Van egy üzenet… ott mélyen legbelül. Egy üzenet, amiért fontos vagy és értékes. Amit csak Te ismersz, amit csak Te ismerhetsz. Egy üzenet, ami űz… amikor fáradt vagy… egy tűz, ami benned ég és erőt ad, hogy menj tovább. Láss, amit más nem lát. Érezd, amit más nem érez. Tudd, amit más nem tud. Tedd meg, amit más nem tesz meg. Különleges vagy, mert van olyan, amit más nem tesz meg csak Te. Van, amikor csak Te szereted AZT, más nem. Van, amikor csak Te nyújtasz vigaszt, más nem. Van amikor Te segítesz, más nem. Van, amiben csak Te hiszel, más nem. Van, amikor csak Te tartod lehetségesnek, más meg sem próbálja. Van, amikor hülyének néznek, mert az vagy, AKI. Van az a pillanat, amikor neked kell OTT lenned. És sokszor érzed magad egyedül mindeközben.
Van az a küldetés… egy üzenettel, mindannyiunkban. Van, aki már ismeri és van, aki ezután fogja felfedezni ott belül. Egy pillanatban, egy találkozásban, egy mondatban, egy képben vagy egy helyzetben. De mindannyian rendelkezünk azzal a képességgel, hogy célba juttassuk ezt az üzenetet, mert ezért születtünk meg. A képesség, amely erőt ad, akkor is, amikor már minden elveszett. A képesség, amely felemel, amikor minden csak lehúz. A képesség, ami bátorságot ad, amikor ellened van minden és mindenki. A képesség, hogy bízni tudsz, amikor már nem számíthatsz senkire és semmire. A képesség, hogy szeretni tudsz, amikor körbevesz a gyűlölet. A képesség, hogy reményt látsz abban is, ami másoknak lemondás és kudarc. És mindezt csak azért, mert az üzenet fontos, mert az a küldetésed, hogy célba juttasd. Miért is?
Megígérted Földanyának, hogy számíthat rád? Megígérted egy kiskutyának, hogy élni fog a szivárványhíd előtt, nemcsak utána? Megígérted valakinek, hogy szeretni fogod? Megígérted másoknak, hogy együtt elhozzátok a Fényt, ahol csak sötétség van? Megígérted egy magnak, hogy egyszer erdő lesz belőle? Megígérted magadnak, hogy sohasem adod fel? Megígérted Istennek, hogy örökké élni fogsz? Igazán élni?
Mi a Te küldetésed? Azt mondod, hogy felszabadítani a Földet és megszüntetni a dualitást? Hogy egység legyen? Felszabadítani egy bolygót??? Ne nevettess! Senki sem hisz ilyesmiben, azt sem tudod hogyan kell, sosem csináltad! Mit válaszolsz most?
Ilyenkor tedd fel magadnak a kérdést: Ki vagyok én? … és várd meg a választ.
Ha tényleg tudni akarod… ha tényleg őszinte akarsz lenni magadhoz… ha tényleg van bátorságod belenézni a tükörbe… akkor megjön a válasz… először halkan, csendesen, mélyről… alig hallhatóan, de olyan erőtől duzzadóan, amely hegyeket fog megmozgatni. Átvisz a falakon, ha kell. Lerombol gátakat, ha úgy döntesz. Felvisz a csúcsra, ha szeretnéd. Egységet teremt újra mindennel és mindenkivel, hogy érezni fogod a teremtő energiákat… amely virágba borítja a réteket. Energiák, amelyek folyókat mozgatnak, bolygókat repítenek, csillagokat gyújtanak.
Aztán hangosabban fogod hallani a választ és áthatja majd minden lépésedet, tettedet, szavaidat és érzéseidet… a választ, hogy ÉN VAGYOK!
Itt és most, teremteni fogunk..., mert küldetésed van, üzenetet hordozol a szívedben, örökségül kaptad az életet. Amely folyton-folyvást lüktet, erőt ad, szüntelenül visz tovább, megújul és áramlik.

Most pedig képzeld el, hogy vannak emberek, akik csak annyi tesznek és annyira van lehetőségük, hogy minden vasárnap leülnek 15 percre és előveszik AZT az üzenetet… ott legbelül. Van aki titokban… van aki nyíltan… de mindannyian szeretettel és boldogan őrizgetik azt az álmot, amit az üzenet rejt. Mindannyiunk álmát… amiért érdemes volt megszületni. Amit csak együtt tudunk valóra váltani.
Várunk szeretettel…
Szeretet és Fény
Steve


3 megjegyzés:

  1. Áldás és békesség minden fénymunkás és fényharcos illetve ami a küldetésben fontos mert talán van néhány mag aki nem fogja feladni ezt. mindd az hidteremtőknek mindd az ébresztőknek mindd az ébredezöknek védelmet és áldást a fenti testvéreimtől. Aki írta most ezt ő is onnan jött és biztosak vagyunk de győzni fogunk. Aki kapcsolatot akar teremteni velem zsolt376@citromail.hu oldalra küldje az üzenetet. Lehet felfedem itt ki vagyok de ne legyen mindd hiába fontos lépéseket kell tenni mert a dualitás nyakában vagyunk de kiszabadulunk. Fény és áldás

    VálaszTörlés
  2. Köszönet a fordítóknak ezért a kitartó munkáért és feltöltésekért.
    Jelen írás minden mélyérzésű embert megérint... Szívből és szívhez szól...

    VálaszTörlés