2016. szeptember 10., szombat

Három Kör - Csoportos Meditációt Erősítő Technika

Eredeti cikk Untwine oldalán jelent meg itt: 
Fordította: Rácz Anita és Czékus Viki

Ezt a technikát az egyik Sárkány csoporttól kaptuk abból a célból, hogy ezzel növeljük bármely csoportos meditáció hatását és a harmóniát a csoportjainkon belül. Ahogy a felszabadulásunk végső fázisába lépünk, maradt még egy utolsó tényező, ami segíthet beindítani az Eseményt: ha az általános lakosság megteremt egy elég erős impulzust, melynek a segítségével megtörténhet az áttörés; mégpedig úgy, hogy döntések, meditációk és tettek segítségével használjuk teremtő erőnket.
Az Áttörés mindenképpen meg fog történni, függetlenül attól, hogy kiküldjük-e ezt az impulzust vagy nem, de sokkal lassabb és kényelmetlenebb lenne a folyamat, ha nem tesszük meg.
Mivel lehetséges, hogy a meditációkhoz szükséges kritikus tömeget nem mindig érjük el, ez a technika segíthet ezt kompenzálni néhány szinten. Ez nem azt jelenti, hogy pl. a Cobra által megjelölt, a heti meditációk kívánt végső hatásának eléréséhez szükséges kritikus tömeg száma alacsonyabb lenne, mivel Cobra elmagyarázta, hogy a 144000 résztvevő száma fix. Csupán annyit jelent, hogy így növelni tudjuk annak az összhangját és hatását, amit együtt teszünk.
Ez a technika bármelyik meditációnál alkalmazható, kis és nagy csoportoknál egyaránt, akár fizikailag együtt meditálunk, akár nem.

Instrukciók
1. Azonosítsd a résztvevők születési jegyét és hogy az alábbiak szerint az egyes jegyek melyik elemhez tartoznak:
Tűz: Kos, Oroszlán, Nyilas
Föld: Bika, Szűz, Bak
Levegő: Ikrek, Mérleg, Vízöntő
Víz: Rák, Skorpió, Halak
2. A csoportot rendezd 3 koncentrikus körbe:
- Belső kör: Szándék Köre. Ide tartoznak azok az emberek, akik megfelelő fókusszal rendelkeznek és akik biztosítják, hogy a meditáció fő szándéka zavartalan és tiszta maradjon.
Szándék Köre
- Középső kör: Energia Köre. Ide tartoznak azok, akik sok extra energiával rendelkeznek (de nem feltétlenül megfelelő fókusszal). Extra energiával látják el a Szándék körét, hogy így tartsák fenn az impulzust és felerősítsék a hatását, azáltal, hogy kifejezik ez irányú szándékukat.
Energia Köre
- Külső kör: Őrzők Köre. Ide tartoznak azok a Fényharcosok, akik a másik két kört megvédik a nem kívánt negatív energiáktól. Ők kívül helyezkednek el.
Őrzők Köre
Minden egyes résztvevő maga választja ki, hogy melyik körbe akar tartozni.
A résztvevők hármas csoportokba rendeződnek, attól függően, hogy melyik körben vannak, és csillagjegyük szerint melyik elemhez tartoznak.
A cél az, hogy mindegyik hármas csoportban egy bizonyos elemnél mindegyik csillagjegyből legyen egy ember, ami így teljes egységet alkot. Pl. a Szándék körébe tartozó Föld elemmel rendelkező hármas csoport: egy Bika, egy Szűz és egy Bak.
Kisebb csoportoknál, ahol korlátozott számú résztvevő van, lehetséges, hogy nem mindig lesz minden körben minden elemnél minden csillagjegyből ember. Ez nem probléma. Ebben az esetben úgy teszünk meg minden tőlünk telhetőt, ahogy az a rendelkezésünkre áll.
3. Bármely helyi vagy nemzetközi csoportban kialakíthatsz 3 Kör csoportot és rendszeresen végezhetitek így a meditációkat. Bármilyen meditációnál alkalmazható ez a technika.
Pl. ha részt vesztek a heti Cobra-féle meditációkban, minden résztvevő végezze a szokásos módon a meditációt, miközben a 3 Kör csoportjával is kapcsolódik és aszerint, hogy melyik körbe tartozik - Szándék, Energia vagy Őrző - , végezze saját egyéni szerepét is.
llyen esetekben fontos, hogy minden egyes résztvevő továbbra is kövesse az adott meditáció eredeti lépéseit. A 3 Kör technika egy olyan plusz független eszköz, mint pl. a zene, ami a meditáció alatt szól vagy a környezet, ahol a meditációt végzitek és nem valami olyan dolog, ami helyettesíti vagy módosítja a meditáció eredeti lépéseit.
***
Itt javaslok egy meditációt, melynek segítségével aktiválhatunk, harmonizálhatunk és megerősíthetünk egy adott csoportot:

1. Vizualizálj egy ragyogó fehér Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva rajtad keresztül áthaladva eljut a Föld középpontjáig és ezzel egyidejűleg rajtad keresztülhaladva a Föld középpontjából visszaáramlik a Központi Napba.
2. Vizualizáld a 3 Kör csoportod mandaláját mindhárom koncentrikus körrel. Vizualizáld, hogy a mandalában mindenki a saját helyén végzi egyéni szerepét. Majd vizualizáld, hogy egy ragyogó fehér Fénysugár összekapcsol minden résztvevőt a Lélekcsillag csakrájánál (20 cm-rel a fej fölött).
3. Vizualizálj egy hatalmas ragyogó fehér Fénygömböt, amely körülöleli az egész csoportot és összekapcsolja a bolygó felszínén, a bolygó felszíne alatt, a naprendszerben és az egész galaxisban lévő összes többi Fényponttal, emberekkel és csoportokkal, létrehozva a Galaktikus Fényhálózatot.

Ezt minden nap végezhetjük, akár egy vagy néhány percig is. A cél az, hogy elérjük az összetartozás csúcsát. Nyugodtan alkalmazzátok vagy végezzétek vele saját meditációtokat.

Győzelem Most! 

További információkért kérlek látogasd meg a Facebook Csoportunkat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése