2016. szeptember 27., kedd

COBRA mondta… 1. rész – A proxy háború

Összeállította: Smaly Seven

Az idei júliusi taiwani konferenciáról Cobra a következőket mondta:

"Néhány órával a konferencia kezdete előtt katonai puccs történt Törökországban. A puccsot a törökországi Pozitív Katonaság hajtotta végre Erdogan ellen és az USA negatív katonasága verte le a kazár/jezsuita parancsnokaik utasítására. Bár a puccs megbukott, a geopolitikai végjátékot egy teljesen új szintre emelte, melynek eredményeként meg fogják ismerni azokat a frakciókat, melyek a Közel-Keletet destabilizálják. Ez a katonai konfliktusok feloldásához fog vezetni világszerte és a világbékéhez a Kompressziós Áttörés pillanatában."

Ezzel kapcsolatban egy cikk jelent meg 2 nappal ezelőtt az 1876-ban alapított 270 ezres példányszámú német Kölner Stadt-Anzeiger weblapján...

Ismerjük meg hát a "frakciókat"!és még egy "apróság":

Az orosz külügyminiszter nyilatkozata a szír helyzetről:

Néhány kapcsolódási pont a fentiekhez és egy kis „visszaemlékezés” azoknak, akik még nem követték nyomon az eseményeket:

A proxy háború egy régi oldala, amikor sok minden „elkezdődött” és most dörömböl az igazság az ajtón… még nem engedik be, de az igazság számára ez nem akadály. Előbb-utóbb betöri az ajtót!


Egyre jobban látszódik az USA szerepe Szíriában:

A fősodratú média (BBC News) a forrása a wikipédiában található információknak Asszad szír elnökről, ezért nem is csodálkozom az "egyoldalú" bemutatáson:

Akkor nézzük meg, mint írnak róla valójában:

Egy kis emlékeztető, kik hozták létre a Daesh-t (Iszlám Állam)

Pedig Putyin már tavaly elmondta a lényeget:

A kölni lap cikkével is egyre közelebb kerülünk ahhoz a végjátékhoz, amelyet Cobra említ.

A Fény győzelme!

Steve4 megjegyzés:

 1. Vajon tényleg győzni fogunk? Mert nagyon erős elnyomás alatt tartanak minket. Valóban. És szeretet nem létezik itt hiába keressük. Cobra azt ígérte az energetikai naptárjábol hogy 27 én Anonymus neghekkeli a fedet de miért nem sikerült? mi történt? és persze inkább a sötétség terepe lett 27 e mert rengeteg magyar elkapott egy vírust ilyen náthás betegségek többek közt én is és rossz. Ajánlok egy oldalt amin van pár meditáció tök jók szerintem. http://www.starfly.eoldal.hu fény győzelme!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Névtelen! Cobrának nincs energetikai naptárja és nem mond időpontokat. Amiről Te beszélsz, azt Denes Aksh írta, itt ebben a blogban és így hangzott: "Szeptember 27: Anonymus (A Hekker) szerint a dollár (és pénz) piac összeomlásának lehetséges napja (ami persze kerülendő, megakadályozva egy újabb gazdasági világválságot) Numerológiailag ezt a napot a 9-es jellemzi (felsőbb hatalom, igazság, beteljesedés, kozmikus lezárás) Eilzabeth Truthwin szerint ez az a nap, mely lezárja a korábbi kb. 5 hét hatalmas energetikai változásait. Ezt az időszakot (augusztus 8-szeptemebr 27) tehát spirituálisan töltsük aktívan amennyire tőlünk telik. (Nyilván utána egy újabb szakasz kezdődik, egy újabb lépcsőfokra lépünk. Lásd októberi energiák))
   Forrás: http://cosmicascension.com/ - Liongate’s Fearless from Elizabeth Trutwin"

   A vírusokkal kapcsolatban (bizonyított természeti trövények alapján) javaslom nézz utána milyen belső konfliktusok és félelmek (hidegtől, magától a tünetektől, ha látunk egy náthás embert a közelben, esetleg "nem tetszik ez nekem, ami a "levegőben" van és félek, mi fog történni, stb.) lehet náthád, amely az orr-nyálkahártya egy biológiai különprogramja. Az egyedfejlődés során a külső csíralemezből származó szerveken és szöveteken mindig vírusok a helyreállító építőmunkások. :) Gyógyulást kívánok és ne félj... a természet tudja mit csinál. ;)

   Törlés
 2. Aztán más források máshogy mesélik a történetet. Erdogánt az USA akarta megpuccsolni és az oroszok mentették meg. Számomra ez a legnagyobb probléma, amióta ezzel a témával foglalkozom, hogy nincs két egyforma történet. Mindenki csak a saját történetét, a saját igazát bizonygatja..... https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/07/egykori-nato-tabornok-all-az-erdogan.html vagy https://ujvilagtudat.blogspot.hu/2016/07/a-torok-vezeto-dicserte-putyint-amiert.html

  VálaszTörlés
 3. Ajánlom figyelmetekbe és mindenkinek szól ez a weboldal talán tisztább képet kaphatunk magunkról!!! http://www.starfly.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/

  VálaszTörlés