2016. szeptember 2., péntek

A Világ hangjai - Voices of the World

Írta: Rácz Anita
A Készülj a Változásra (Prepare for Change) oldal, amikor Cobrával készít interjúkat, a végén mindig ezzel a zenével köszön el. Ennek a dalnak a videóváltozatát Steve késztette el eddig 10 nyelven, köztük magyarul is.


Dov, aki a zenét szerezte azt írta róla: „Az emberi lélek ünneplésére, hogy elérjük lehetőségeinknek azokat a magaslatait, amelyek megadják a jogot mindenki számára, hogy békében élhessen. A Világ eseményeinek ünneplésére, melyek megteremtették a béke és harmónia körülményeit és azoknak a vezetőknek és előadóknak, akik inspiráltak minket. Zeneszerző Nils, ének: Clydene Jackson, Ken Stacey és Sandy Howell”
Cobra is hasonlót mond az egyik júliusi interjúban, mint ami a dal szövegében is ott van:
Hallom a világ hangjait, a béke és a fény hangjait énekelni, látom a harmónia vízióját...”

És amit Cobra mond: "Ha a kollektív tudatban megtartjuk ezt a víziót, megteremtjük a megvalósításához szükséges rezgésmezőt. Ez az egyik oka annak, hogy ezeket a tömegmeditációkat meghirdetem, hogy egyre erősebb rezgésmezőt teremtsünk és minél hamarabb megvalósítsuk ezeket a dolgokat. Tudom, hogy már sok volt a késedelem, senki nem gondolta, hogy ilyen sokáig fog tartani, de meg kell tartanunk a fókuszunkat. Ez az üzenetem. Az irányító erők évszázadok óta úgy működnek, hogy tartják a fókuszt, ezért sikerült nekik rabszolgaságban tartani az emberiséget. Különbözőségeiktől és konfliktusaiktól függetlenül képesek egyesíteni erőiket ellenünk. Most újra kell rendezni erőinket ahhoz, hogy kisebb különbségeinktől függetlenül megtartsuk a víziónkat a bolygó új valóságáért, a felszabadulásért, az új társadalomért, az új fejlett technológiákért, a sok eltűnt emberért és az első kapcsolatfelvételért. Bármi történjék is, tartjuk ezt a víziót, nem számít, meddig tart. Ezért leszünk sikeresek. "

Tehát vegyünk részt minél többen vasárnap egy közös meditáláson… magunkért, a Földért és mindenkiért. Hallasd a „hangod”!

Mi vagyunk a világ hangjai, tedd hozzá te is a hangod és énekelj velünk!”

A Facebook-on létrehoztunk egy eseményt erre a meditációra, illetve itt a blogon is látható a visszaszámláló, hogy pontosan tudjuk kezdeni EGYÜTT! 


Szeretet és Fény 
Anita Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése