2016. augusztus 10., szerda

A Fölemelkedés eszköze

Írta: Deres Gábor 

Hogyan emeld föl és váltsd meg MAGad?
Egy ajándék módSZER az Égből

Emlegetjük a Fölemelkedést szépen. Emlegetjük a szeretetet, a Lélek tisztaságát stb. Arról viszont nagyon kevesen tesznek érdemben említést, hogy milyen módon szerethetünk és élhetünk tiszta Lélekkel, feltétel nélküli Szeretetben...

Amit közzéteszek, az Emberiség jussa. Nem én találtam ki, hanem részint számomra hiteles Mesterektől láttam-hallottam, részint "leküldték", amikor már arra "érettnek" találtattam. Részletekben jutott el hozzám, közel fél évtized alatt. Az a dolgom, hogy átadjam. Ez egy ideig tanfolyam keretein belül - pénz ellenében - történt, ééés távolról sem véletlen, hogy "Odafönn" egyszer csak megálljt parancsoltak... :)

Összeállt tehát egy "képlet", amelyet bárki, bárhol, bármilyen élethelyzetben (szinte) bármilyen céllal alkalmazhat. Én itt és most leginkább az energiarendszerek tisztítására és tisztán tartására, illetve a magasabb Létsíkokkal való kapcsolatfelvételre ajánlom. Javaslom, hogy minden különösebb cél nélkül legalább egyszer ébredés után és lefekvéskor használd!

Mielőtt tovább olvasod, kérlek, hogy nézd meg ezt a rövid filmrészletet!


A szívünk fizikai (durva - sűrű anyagi) szinten és magasabb Létsíkon is mint "vezérlő egység" működik és egyben egyfajta "Létsík - kapcsoló". Jézus Krisztus (korának talán legjobb kvantumfizikusa :) ) egyik legfontosabb tanításának lényegét olvasod éppen...

A szíveden keresztül a Létezésben (szinte) mindenhová (egészen magas Létsíkokhoz is) "bekapcsolódhatsz", egyebek között már eltávozott családtagjaiddal is "beszélgethetsz", és helyreállíthatod azokat az "elcsúszott" élethelyzeteket, amelyekre az említettek földi életében már nem volt mód vagy lehetőség. Még talán annyit, hogy ez a "valódi" MAGyari Szer... Ha valaki nem hiszi, bátran járjon utánam... vagy Jézus után! :)

Technológiai sorrend ( :) ):
1. Imapóz: egyenes hát - ülve, állva, fekve is - , a tenyerek a szív előtt összetéve, az ujjak a fej felé mutatnak!

2. Három, egymást követő energialégzés a Szívbe - Szívcsakrába, és a fejtetőn - Koronacsakrán kifújunk. Gondolatban vagy hangosan mindháromszor hozzátesszük: Legyünk Teljességben!

3. Kérjük a Teremtés Áldásos Aranyszínű Fényét! Hogyan? Magadban vagy hangosan mondjátok ki a Nevét és megjelenik Bennetek és Körülöttetek. Érezni és/vagy látni fogjátok.

4. Kérjük a Teljesség Rendjének (ezen Multiverzum építőinek, felügyelőinek, helyreállítóinak Szellemisége) megfelelő jelenlétét, támogatását és a művelet tisztaságának) védelmét. Bátran hívjátok Őket, "Családtagok" vagytok!

5. A Szívünkön keresztül összekapcsolódunk a Föld Középpontjával (Földanya Szívével) és a Mindenség Középpontjával (Mennyei Atya Szívével). Hogyan? A szívetek középpontjából egy kis fényszálat küldtök "le" először Földanyához, majd Mennyei Atyához. Érezni és/vagy "belül" látni fogjátok a kapcsolatfelvételt.

6. Helyreállítjuk a teljes Energiarendszerünket (finom anyagú testek, Csakrák, meridiánok, stb.). Magadban vagy hangosan mondjátok: „A teljes Rendszerem minden eleme megfelelő módon kiegészült, tiszta, befolyásolástól, és akadályoktól mentes, a legmagasabb energiaszinten és a legkedvezőbben, a Rendszeremmel tökéletes összhangban működik. A teljes Rendszerem egészséges, jól van. Világosságban vagyok.”

7. Visszatérünk a fizikai tudatszintre és köszönetet mondunk a Szellemiségnek.

Ha és amennyiben "utazni" vagy kapcsolódni akartok, esetleg magasabb Létsíkokra "néznétek be", kérjétek a Teljesség Rendjének segítségét! Ők ábszolúté "tudják", hogy "mit és hogyan"...
Ha időnként úgy érzitek, hogy a testetek a szó legszorosabb értelmében könnyebbé válik, az távolról sem a véletlen műve... :)
Továbbá ha rendszeresen kapcsolódtok a Rendhez, előbb-utóbb a Forrás közelébe juttok, aminél kevés boldogságosabb élményt tudok...
...jaaa, nem tudok :)
Használjátok Mindnyájan EGÉSZséggel, Boldogsággal!

Áldá-SOK!


3 megjegyzés: