2016. július 15., péntek

A megadás feltételei

Eredeti Cobra bejegyzés: 
(Fordította: Rácz Anita)
A színfalak mögött tárgyalások folynak arról, hogy a Cabal tagjai megadják magukat. Az átlagembereknek is joguk van hozzá, hogy megtudják, mi történik és közöljék saját álláspontjukat ezzel kapcsolatban. Ezért most közzéteszem a megadásukról szóló feltételeket a nyilvánosság számára áttekintésre és megvitatásra.
A Rockefeller frakció nagy valószínűséggel a végsőkig harcolni fog, de a Cabal többi tagja meg fogja adni magát, amikor már nem érzik eléggé biztonságban magukat. Sok pozitív frakció egyre türelmetlenebb és azonnal képes lenne eltávolítani a Cabalt a bolygóról.
A Rotschildokkal való tárgyalásokat a Jezsuitákkal és a Fekete Nemes családokkal is le kell folytatni. A Chimera tagjai ezekben nem vesznek részt.

A tárgyalások célja egy békés átmenet, nem a Cabal elleni bosszú, ettől védve lesznek.
1. Biztosítani fogják őket arról, hogy egyik földi frakció sem fogja őket eltávolítani a bolygóról.
2. Megtarthatják giccses kastélyaikat és életvitelüket, de nem többet. Ez néhány milliárd US dollárt tesz ki, nem dollárbilliókat különböző bankszámlákon, amivel kezükben tudnák tartani a planetáris terv irányítását, nem lesz ellenőrzésük a média fölött, nem lesz hozzáférésük a fejlett szabadenergián alapuló technológiákhoz, nem lesz semmiféle hatalmi pozíciójuk. Be lesznek integrálva az új társadalomba mint „Az érme másik oldalának tanácsadói” és lehetőségük lesz újra beilleszkedni az „Új társadalom tiszteletreméltó tagjai”-ként, miután elfogadják, hogy megadják magukat a Fénynek.
Meg kell javulniuk:
1. Azonnal ki kell, hogy engedjék a kezükből a pénzügyi rendszer, a média, a hadsereg és a politika irányítását világszerte, hogy az Újraindítás békésen megkezdődhessen és az emberiség megkaphassa azt a segítséget, amire nagyon szüksége van.
2. Meg kell majd jelenniük egy Igazság és Megbékélés Bizottság előtt, mint amilyen nagyon sikeresen működött Dél-Afrikában:
3. Békésen együtt kell élniük az emberiséggel. Egyetlen hiba és eltávolítják őket.
Ezek a feltételek olyan kedvezőek, amennyire csak lehetséges, ezért közülük sokan fognak együttműködni és igazából őszintén elfogadni a Fényt. Sokukat szabad akaratuk ellenére belekényszerítették, hogy az Illuminátus szervezetbe szülessenek és mély traumából kifolyólag cselekednek. Azokat, akik továbbra is elutasítják az együttműködést, az Esemény után a Galaktikus Központi Napba viszik.
Ha nem működnek együtt amilyen gyorsan csak lehet, a tárgyalások feltételei változhatnak, mert a planetáris és kozmikus helyzet meg fog változni, mivel a Galaktikus Központi Nap hamarosan „tüsszent”.

5 megjegyzés:

 1. Ez néhány milliárd US dollárt tesz ki, nem dollárbilliókat különböző bankszámlákon....ahhoz képest, hogy évszázadokon uralkodtak az EMBERISÉG felett, még ez is sok...dollármilliárdok?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyetértek!Én 1 centet se adnék nekik.Éljenek a kastélyaikban pénz nélkül,vagy menjenek dolgozni

   Törlés
 2. Vajon ki lesz az aki beveszi oket valalkozasaban? Szerintem anyira elva ez a polip szeru mocskos atejtes terjedve hogy nem tudom, elgondolni, hogy az a sok hazugsagbol hogy tudjak majd magukat kimagyarazni. Szerintem anyira belejuk van evodve a zsigereikben a keztetes a csalasra, hazudozasra, lopasra,atejtesre, gyilkolasra valo vagyuk hogy nem tudjak megkullomboztetni a jot az epitot, egyuttmukodot, joerzest, segitokeszseget a felebarattal, az ellenkezojetol. Vannak sokan akik azt hiszik hogy jo az amit csinalnak,ugy a csalassal a lopassal, az atveressel, sot az gyilkolasal, csak ugy fere allitani valakit az utbol... csak a cel erdekeben. Hol van itt az a mondas hogy a cel nem szentesiti az ezkozt.Esetleg ha kimossak az agyukat, valahogy, de meg akkor is megmaradhat valami abbol az eletukbol.Van egy magyar kozmondas:Nemlehet egy farkas baranyborbe bujtatni, mert az csak farkas marad, azert ne legyunk mar ilyen engedekenyek. Ok mit engedtek nekunk? semmit ugye, anagy semmit. Evezredeken keresztul hulyitettek az agyunkat es Szivunket meghazuttolva minden lepesunket, bele kontarkodva minden jobb pillanatunkba az eletunkben, hogy meg csak veletlenul sem essen jol egy hazassag, vagy egy gyermek,vagy egy feleseg. Ugye erdekes mert nem tudjatok mirol is beszelek. Hat arol hogy meg lettunk tudva es akarva vezetve, sot 3 reteges implantatumokba ultettek minket a Corona chakrank felett, meg mielott megszulettunk volna, es meg jo hazugsaggal meg is pecseteltek, tudatilag, hogy bunben szulettunk, ugye milyen agyafurt.Hozza kotottek minket a holdi bazissal mindenkit, es 3 szurke vigyazta nap mint nap eletunket, es azt kutyltek belenk a szamitogepeikkel amit csak akartak, hogy ember a talpan nemaradjon meg valahogy sem. Aztan jol megforgattak, raadaskent a Haarpal, hogy mindenfele pshihes betegseget belenk ultesssenek,es meg soroljam, a mediat, a tv- t, esmeg sorolhatnam. Hol itt az igazsag, emberek, gondolkozzunk egy kicsit.

  VálaszTörlés
 3. Az a probléma ezzel az ötlettel, hogy attól ők még ugyanazok a lelketlen uralkodni vágyó, népesség kiírtó...stb. gondolkodású emberek maradnak. Attól, hogy megfosztják a vagyonuktól őket, de ráadásul a kastélyaikban és az azt fenttartó életvitelüket megőrizve élhetnek beintegrálódva tovább, csak még inkább dühösek lesznek és több utálatot fognak érezni írántunk mint eddig bármikor. Bennük nincs szeretet, együttérzés, hála. Ezek az emberek nem fognak tudni beilleszkedni és nem is áll szándékukban. Azon kívül olyan technológia és tudás birtokosai is amit mi nem tudunk elképzelni sem még. Ha fenyegetőzéssel és erőszakkal lesznel megfosztva a világ írányitásától amit megszoktak már nagyon régóta akkor csak méginkább azon fognak dolgozni, hogy vissza vegyék a hatalmukat. Az ilyen embereket csak a düh, a harag és fájdalom hajtja pontosan a szeretetlenség hiánya miatt. Rengeteg fájdalmat okoztak és ebben mindent beleértek, azt gondolom nem érdemelnek még egy esélyt, ők nem tudnak megváltozni. Tettethetik ugyan a megadást, de nem fog működni. Ahol nincs szeretet ott sötétség van. :(

  VálaszTörlés
 4. Sokan félreértették a "feltételeket". Ez csak abban az esetben érvényes ha teljes mértékben átállt "jó oldalra" a delikvens. Emögött tetteknek is lenni kell, nemcsak egy "kimondott szó". Ellenkező esetben, ahogy Cobra írta "egyetlen hiba és eltávolítják őket". Nyilván én sem feltételezem, hogy ezekből " vagyis kutyából szalonna" lesz, de igenis vannak abban a csoportban olyanok, akik egyszerűen a csoportba történő "beleszületésük" révén vagy zsarolás után nem léphetnek ki vagy gyengék hozzá, stb. Véleményem szerint kis százalékuk lesz az, aki még "megmenthető", a többi annyira "romlott", hogy nem képes megváltozni, főleg az idősebbek. Ha pedig tényleg lesz, aki átáll a Fény oldalára, nyilván tenni is fog valami jót a vagyonával... ráadásul az Eseményt követő néhány éven belül egyébként is eltűnik a pénz a rendszerből, mert már az is csak a Földön létezik.

  VálaszTörlés