2016. június 4., szombat

Köszöntő

Óriási átalakulás zajlik jelenleg Földünkön, ennek részleteiről szeretnénk beszámolni a magyar olvasóknak. Az átalakulás folyamatos és egyre több ember lesz részese szerte a világon. 

A bolygónk felszabadításáért folytatott tevékenység mögött számos szervezet, földi és nem földi csoportok és fajok állnak. Sokan közülünk kapcsolatban állnak velük. Az Ellenállási Mozgalom (Resistance Movement) fogja össze a több milliós flottát például, mely már a Naprendszerünkben állomásozik. Szóvivőjük a Cobra névre hallgató plejádi kontakta, aki több mint 35 éve áll kapcsolatban a föld alatti mozgalommal. Azt kérte tőle az Ellenállási Mozgalom, hogy maradjon névtelen és folytasson folyamatos kommunikációt az X bolygó lényeivel, akik segítik az Ellenállási Mozgalmat. Mint az Agarthai hálózat és a Fény erőinek képviselője arra törekszik, hogy felkészítse az emberiséget a közelgő Eseményre. Ő az, aki koordinálja az információáramlást és megfelelő időpontban hírekkel látja el a földi lakosságot és az Ellenállás tagjait sajátos kódokkal, valamint több alkalommal kedvező energetikai viszonyok esetén egységbe szólítja a Föld népeit, nemtől, nyelvtől, vallástól, ideológiai nézettől függetlenül, hogy a pozitív energiák és a földi lakosság lelki tudatszintje is emelkedjen és a bolygó mihamarabb felszabaduljon az arkhónok által fenntartott karantén alól. A felszabadítás során az emberiség több, mint 25000 éves "álmából" kell, hogy felébredjen önként felismerve a szeretet és a fény jelentőségét az egész Univerzumban minden létsíkon és dimenzióban. 

 A Cobra név az angol "COmpression BReAkthrough" - "végső áttörés" szavakból adódik, - talán így lehetne lefordítani azt a folyamatot, amely utal a Földünket körülvevő, különböző nem földi technikákkal és fajokkal fenntartott éteri karantén feloldásához. Ez a karantén egy energetikai anomália és már csak egyedül a Földünket veszi körül, hasonló nincs a világegyetemben. Ez az oldal a Cobra által közzétett hírek, interjúk, események továbbítására szolgál, hogy mindenki hozzájusson ezekhez az információkhoz és minden ehhez kapcsolódó, nemzetközi vonatkozású, Földünk egészét érintő hírekhez. (Nemzetközi oldala itt található: http://2012portal.blogspot.hu) 


A fenti felszabadítás folyamatát leíró, azzal összefüggő történésekről szeretnénk hírt adni; angol nyelvű cikkek lefordítását vagy megjelentetését kérő hozzászólásoknak, kéréseknek is igyekszünk eleget tenni. Korábbi Cobra cikkek lefordítását is tervezzük, amely segíti a jelenlegi helyzet megértését és az információk áramlását. Egyéb hasznos információt is igyekszünk közzétenni, hogy felkészülten, tudatosan nézzünk szembe a küszöbönálló változásokkal és megfelelő információk birtokában legyünk, ha bekövetkezik az ún. Esemény, amely a változás folyamatának csúcspontja lesz, illetve kezdő pillanata egy új korszak beköszöntének a Földön. 


 Elérkezett az idő és az átalakulás és a felemelkedés a földi civilizációt is elérte, hogy egy olyan szintre kerüljön, amely az Univerzum többi részén már teljesen természetes mindenki számára. A felemelkedéshez a külső segítséget is meg fogjuk kapni, amennyiben a belső, "saját részünket" hozzátesszük és az Egységet megteremtjük. 


 Én személyesen 2012. májusától támogatom ezt a folyamatot. A világméretű meditációkra készítettem eddig a videókat 35 nyelven. Egyéb, felébredést segítő videóanyagokat készítettem, interjúk terjesztését végeztem egy nemzetközi fordítócsoporttal a hátam mögött, illetve a magyar fordítócsapat tagjaként és elkötelezett fénymunkásokkal együtt szerkesztem a Cobra Etheric Liberation Hungary Facebook csoportot, ahol számos információ megtalálható a bolygószintű átalakulásról. A Gaia Confederation oldal és a videókat közzétevő http://smaly7.blogspot.com/ blog szerkesztésében is részt veszek. 


 Magyar FB csoport:

 https://www.facebook.com/groups/421432088019829/?fref=ts 

 A Fény Győzelme! / Victory of the Light!  

1 megjegyzés:

 1. Üzenet Istentől

  1x1x111

  1:1:11, A Fáraó faj újjáéledése
  Az ötödik Atlantisz kora beköszöntött és az általa hozott változásnak az első tüneteit tapasztalhatjuk. A történések mai folyamatának kettős szerepe van. Először, befejeződik egy kilencvenezeréves rövid korszak, ami egy életfilozófiai jellem megismerésének volt rendeltetve. Másodszor, egy óriási, többszázmillió éves időciklus is elérte a diplomaosztás kozmikus keltezését.
  A fáraó ezüst-arany útjának csillogása fogja „bearanyozni” égboltunkat, amely előkészít bennünket az igazi, „Fő”- Istennel való érintkezéshez, a természetes Napkultúra újjáélesztéséhez.
  A kezdethez meg kell értenünk a fáraó és a szfinx képletes jelentését, hogy mit is hordoznak magukban, mi a mondanivalójuk.
  Az élet alapszáma az isteni, feltételnélküli kettő, a kettes szám. Ez az alap intelligencia tudja megteremteni saját maga eredetét és következményét is. Egyszerre jelenik, meg mint egy és annak tükörképe a három.
  Ezt az állapotot egy kék pillangó lenyomatával tudjuk szimbolizálni. Az igy vázolt kettő erőintelligencia kölcsönhatásban áll egymással, létrehozva az élet reciprokos rendű állapotát.
  A pillangó bal szárnya az ellipszis típusú labirintus, (nem útvesztő, mert a hatása fokozatos, folytonos fejlődést okoz, ingarendszerben működik), világait foglalja magába, a jobb szárnya pedig az útvesztő, amely egyenirányitás rendszerében, utak kapcsolatai által, a falak táncával, az intelligencia egységeinek egyenirányitás általi egybeolvadását vezéreli.
  A baloldal az életerőt, annak állandó változását, folyamatát mutatja, a jobb oldal pedig hatalom, intelligencia által felépített rendjét.
  A változatosságot más filozófia szerint a majom jellemével ábrázolhatjuk, a rendet, hatalmat meg az oroszlán képével.
  E két alkotóerő együttesen egy harmadik kifejezésnek, egy összefogó egységnek ad életet. Igy egy családi egység állt össze, a nő, a férfi és a gyerek (a fejlődés, fonatok, kombinációk, lépcsők által). Ez a három erőjellem együttesen eredményezi a szfinx képét.
  A negyedik elem, a három intelligencia összefoglalását, mint ősi erőt, az isteni egységet, a napsugarat, négyágú csillagot, a koronát, a fáraót mutatja.
  A kép összértéke: Isten nem teremt, Isten van, az adottság értelmét adja, az élet pedig Isten állapota – vagy önsorsa.
  AN

  VálaszTörlés