2016. június 12., vasárnap

Ébredés - 1. rész

Ébredés… egy folyamat, amikor újra erőre kapunk egy mély álomból. Amikor a fény kezd bekúszni az igazi életünkbe. Nem az ablakon és nem az illúziók világába, hanem igazi lényünkbe. 
Amikor felismerjük, kik is vagyunk valójában. Amikor ráébredünk, hogy nem számít sem a tér, sem az idő. Amikor egy új világban találjuk magunkat, ahol egység van, megértés és szeretet. Amikor az energiák láthatóak… látjuk belül, ahogy hullámzik az idő tengere, mint egy energiafolyam, amikor látjuk a szívünkkel a hangokat, milyen színesek és szépek. 
Látjuk az életet, az élőlényeket, az embereket… olyannak, amilyenek. Amikor igazán szeretünk és nem várunk el érte semmit, mert ez éltet minket, mert ez az alaptulajdonságunk. 
Amikor kezdünk erre a csodálatos világra ráébredni, kinyílnak a lehetőségek, megértés, türelem, vidámság, egészség áramlik be az életünkbe. 
Ezek az energiák felemelnek minket, a gondok fölé tudunk emelkedni, hogy tudjunk segíteni másoknak is. Ebbe a belső folyamatba pillanthatunk be egy gyönyörű videó segítségével, amelyet Kiss Virág, az Élet Virága youtube csatorna létrehozója és FB csoportunk tagja készített. 
Köszönjük szépen!

A Fény Győzelme!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése