2016. június 4., szombat

COBRA 2016. május havi interjúja

A Cobra oldalán 2016. május 31-én megjelent és lefordított interjú olvasható ebben a bejegyzésben. Időközben a Corey Goode-val közösen készített interjút, - egyeztetve a http://goodethungary.blog.hu/ oldallal a GoodET Hungary fordítja le, amelyet innen is elérhetünk majd.

Fordította: Rácz Anita

Lynn - Üdvözlünk mindenkit a május havi Cobra interjún. Lynn és Richard köszönt benneteket. Ezekkel az interjúkkal és a weboldalunkkal is az a célunk, hogy informáljunk, tanítsunk és felkészítsünk a közelgő változásokra. Azt jegyezzétek meg, hogy nem mindenki tudja mindig a helyes válaszokat. A belső megérzésetek a kulcs és mindig azt fogadjátok el, ami ezzel a belső útmutatással összhangban van.

Akik számára új a www.prepareforchange.net (PFC) weboldal vagy Cobra, részletesebb leírást kaphattok a 2015. augusztusában készült interjúból, ahol több háttér-információt megtudhattok Cobra-ról.

A PFC teljes csapata elkötelezett önkéntesekből áll. Senki nem kap pénzt a munkájáért. A képzett önkéntes IT csapat folyamatosan új dolgokat tesz hozzá az oldalhoz, hogy még élvezhetőbbé tegyék a tájékozódást számotokra. Kérünk, használjátok a weboldal jobb oldalán lévő donate (adomány) gombot. A felajánlásotok nagyban segíti a weboldal havi számláinak fedezését.

És most szeretném üdvözölni újra a Fényharcosunkat és az Ellenállási Mozgalom képviselőjét, Cobra-t. Üdvözlünk Cobra.

COBRA - Köszönöm újra a meghívást.

Lynn - Minden további bevezető nélkül, térjünk rá a kérdésekre.

Richard - Üdvözöllek, Cobra. Richard vagyok. Nagyon örülök, hogy újra itt lehetek. Cobra, meg tudnád becsülni azoknak a bolygóknak a számát, melyeken 3D-s életforma van?

COBRA - Talán a galaxisban a naprendszerek 10-20%-ában van olyan bolygó, amely támogatja a létformákat. Itt nem az emberi létformáról beszélek, hanem bármilyen létformáról.

Richard - A 3D-s energiasűrűség mindig a tudatosság alacsonyabb szintjét is jelenti?

COBRA - Alacsonyabb szintet jelent a megszállt bolygókon, de a fizikai sík vagy a harmadik dimenzió csak a lélek tükröződése. Se nem alacsonyabb, se nem magasabb. Ez csupán a teremtés egy aspektusa, egy kifejeződése.

Lynn - Cobra, említetted, hogy az Esemény el fogja törölni az elsődleges anomáliát, aminek eredményeképpen azonnali változás fog bekövetkezni mind a Föld, mind az ide inkarnálódott lények számára és egy Felemelkedési folyamatot fog elindítani. Azt is mondtad, hogy az implantátumaink naponta újraindítódnak, amíg teljesen működésképtelenné nem teszik az őket támogató hálózatot. Szóval amikor sötétséget tapasztalunk és tudatosan megbocsátással és szeretettel reagálunk rá, ezzel bármilyen anomáliát eltörölhetünk?

COBRA - Bármilyen tudatos cselekedet eltörli az elsődleges anomália egy aspektusát. Minden pozitív cselekedet eltöröl egy aspektust.

Richard - Igaz, hogy a földönkívüliek és a föld alatti civilizációk rendszeresen feljönnek a felszíni lakossághoz és istenekként vagy felemelkedett mesterekként mutatkoznak meg?

COBRA - Nem, ez nem igaz.

Lynn - Mikor kezdett el növekedni a Föld körül az elsődleges anomália?

COBRA - Ez egy évmilliókig tartó lassú folyamat volt, de 25000 évvel ezelőtt kezdett drasztikusan felgyorsulni.

Lynn - Eredetileg mindannyian azért jöttünk ide, hogy segítsünk a Föld átalakításának feladatában?

COBRA - Nem mindenki, de bizonyos számú csillaglény sok különböző csillagrendszerből érkezett ide, hogy segítsenek ebben a folyamatban.

Richard - Az Esemény után a Felemelkedés folyamata mindig az egyéni fizikai test sűrűségének megváltozását fogja eredményezni?

COBRA - A Felemelkedés folyamata mindig az aktuális Felemelkedésben tetőzik. Az aktuális Felemelkedés mindig felülmúlja a teremtés alsóbb síkjait, a fizikai, asztrális és mentálsíkokat. Aztán természetesen létrehozhatod ezeket a testeket hologramként, de egyáltalán nem leszel hozzájuk kötve. Egyáltalán nem leszel többé ezekhez a síkokhoz kötve miután végigmentél a Felemelkedési folyamatodon.

Richard - Tehát ha a Felemelkedés után vissza akarunk jönni a Földre, csak manifesztálunk egy fizikai testet és csak elhagyjuk ezt a testet, amikor végeztünk.

COBRA - Igen, de valójában ez nem egy fizikai test, hanem egy fénytest kivetülés hologram a fizikai sík felé.

Richard - El tudod mondani, hogy az az átmenet, amit jelenleg halálnak nevezünk, hogy fog megváltozni az Esemény után?

COBRA - Sokkal tudatosabb lesz. Mindenki meg fogja érteni a folyamatot. Az emberek tudni fogják, hova mennek és nem lesz ezzel kapcsolatos félelmük.

Lynn - Azon gondolkodtam miközben az előző kérdésre válaszoltál, hogy tudod, néha az emberek olyan helyzetbe kerülnek, hogy le akarnak lépni az útpadkáról, amikor megjelenik egy autó és valaki arrébb löki őket. Ilyesmire gondoltál? Olyan fizikai megjelenés, mint amikor pl. egy őrangyal vagy vezető megvédi ezt az embert?

COBRA - Igen. Nagyon sokszor a Fényerők be tudnak avatkozni a szituációba a másodperc töredékrésze alatt, főleg amikor egy emberéletet kell megmenteni. Nem történhet meg mindig és mindenhol, de valóban meg szokott történni bizonyos körülmények között.

Lynn - Hallottam már ilyen helyzetekről, amikor valaki köszönetet akart mondani annak az embernek, aki kirántotta egy közelgő balesetből, de utána sehol sem találta ezt a személyt. Ezért jutott eszembe. Szóval ez így érthető, köszönöm. El tudnád mondani, hogy a magasabb dimenziós síkokon vagy az univerzumban érzékelik-e az időt és ha igen, hogyan?

COBRA - Az időt inkább energiaáramlásként élik meg, nem pedig múlttal, jelennel és jövővel rendelkező fogalomként, de inkább örökké tartó MOST-ról van szó, ami mindig mozog és mozog… Létezik egy idővektor a múltból a jelenbe és a jövőbe, de sokkal inkább multidimenzionálisan kerül megtapasztalásra, a tetteink okának és hatásának sokkal nagyobb megértésével.

Richard - Az elsődleges anomáliának van valami köze az idő 3D-s energiasűrűségű megtapasztalásához?

COBRA - Természetesen kapcsolódik hozzá, de nem ez az elsődleges anomália alapaspektusa.

Lynn - Nemrég azt mondtad, hogy az összes többi univerzumot ebbe az egy univerzumba integrálták. Ez mit jelent?

COBRA - Ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen létezett egy integrációs egyesítési folyamat, amelybe beleolvadtak az univerzumok és ennek során az összes univerzum elérte a magasabb tudatosságot, magasabb megértést és magasabb evolúciót.

Lynn - Mindig jelen van az összes dimenziós szint a teremtésben?

COBRA - Igen.

Richard - A Wingmaker-ek az a Központi Faj, akikre az egyik interjúban utaltál?

COBRA - Igen.

Lynn - Az Esemény után még mindig ellentmondásban lesznek egymással egyes idegen fajok?

COBRA - Nem, mivel ez a bolygó lesz az utolsó, amit felszabadítanak. Az összes frakció bevonásával fog megtörténni egy integrációs folyamat. Ez a folyamat már jó ideje zajlik galaxis szerte és már a végső fázisában járunk.

Lynn - Szóval boldogan fogunk élni, amíg meg nem halunk.

COBRA - Bizonyos szinten, igen. Maradnak még elvégzendő feladatok, sok gyógyulásra van szükség, de alapvetően sokkal könnyebb lesz minden, ha a sötétség eltávolításra kerül.

Richard - Mit jelent az ítélőképesség fogalma?

COBRA - Az ítélőképesség az a képesség, aminek segítségével megértjük a teremtés különböző aspektusai között lévő kapcsolatot.

Richard - Van valamilyen praktikus tanácsod, amivel fejleszteni tudnánk az ítélőképességünket?

COBRA - Ki kell alakítanod a kapcsolatot a felsőbb éneddel, a belső vezetőddel. Ezt a kapcsolatot a saját élettapasztalataid visszajelzéseiből tudod megerősíteni és úgy, hogy egyesíted ezt a felsőbb vezetést az elméddel, az érzéseiddel és a testeddel.

Richard - Szóval azt mondod, hogy valamilyen szinten érezned kell, hogy valami igaz vagy nem?

COBRA - Nem csak érzed, hogy valami igaz vagy nem, hanem összekapcsolod az intuíciós belső vezetést azzal, amit tudsz, érzel és tapasztalsz.

Lynn - Igaz, hogy az Esemény után a 3D-s energiasűrűségű emberi test nem fog úgy öregedni és meghalni, mint most?

COBRA - Az emberi lények továbbra is keresztül fognak menni egy öregedési folyamaton, de ez sokkal könnyebb lesz és lesznek olyan technológiák, amelyek majd segítenek az öregedés visszafordításában. Az Esemény nem jelenti mindennek a végét. Nem egy hirtelen történő természetfeletti változás lesz, hanem egy folyamat kezdetét jelenti, amely mindenki számára sokkal jobb létezést fog eredményezni.

Richard - Tudnál valamit mondani az Egyptair légitársaság MS804-es járatával kapcsolatban, ami múlt héten "tűnt el a radarokról" a Földközi-tenger fölött?

COBRA - Konkrétan mi a kérdésed?

Richard - Csak kíváncsi vagyok, hogy tudod-e, mi történt.

COBRA - Bizonyos izraeli és más országbeli csoportok vettek részt ebben, hogy konfliktust szítsanak. Voltak olyan remények, hogy nemzetközi konfliktust szítanak vagy háborút, de természetesen ezeknek nem volt reális alapjuk.

Lynn - Mi az a Ley-vonal?

COBRA - A Ley-vonal egy energiaáramlat. A legtöbb esetben éteri vagy plazmaenergia, ami úgy folyik keresztül a bolygó energiarácsán, mint egy folyó. A Ley-vonalak egyfajta "energia erek", melyek energiát továbbítanak a Föld energiatestén kereszetül.

Lynn - A Ley-vonalak és a rácsvonalak ugyanazt jelentik?

COBRA - Igen, nagyon hasonlóak.

Lynn - Elmondanád, mi a különbség köztük?

COBRA - Legtöbb esetben a Ley-vonalak főként két örvénypont között lévő éteri és plazmapólusok, és a rácsvonalak is ugyanezek. Más vonatkozásban viszont pl. a teremtés magasabb síkjai és a rácsvonalakon keresztüláramló energia egy kicsit eltérő.

Lynn - Tehát amikor az emberek a Földön dolgoznak, a Ley-vonalakon vagy a rácsvonalakon dolgoznak vagy mindkettőn?

COBRA - Főleg a Ley-vonalakon dolgoznak.

Lynn - A Ley-vonalak kapcsolatban vannak az örvényekkel?

COBRA - Természetesen igen.

Lynn - Hol találhatók a világ főbb Ley-vonal metszéspontjai?

COBRA - Létezik egy térkép, ami ezt ábrázolja, de nem tudom pontosan meghatározni ezeknek a pontoknak az elhelyezkedését.

Lynn - Lehetséges, hogy az egyik soron következő bejegyzésedben fölteszed ezt a térképet?

COBRA - Igen, lehetséges. Meglátjuk.

Lynn - Történtek ezeken a vonalakon keresztül nagy történelmi események?

COBRA - Nem történt kimondottan fizikai megnyilvánulása ezeknek az eseményeknek, hanem inkább azok az okok váltották ki ezeket az eseményeket, amelyek a Ley-vonalakból vagy a Ley-vonalak metszéspontján elhelyezkedő örvényekből eredtek.

Lynn - A Ley-vonalak kapcsolatban állnak valamivel a kozmoszban?

COBRA - Igen, természetesen létezik egy kozmikus rács, amely keresztülmegy az univerzumon. Van egy galaktikus rács, van a Naprendszerben lévő rács és ezek mind kapcsolatban vannak a planetáris ráccsal és a Ley-vonalakkal. Ezek az univerzum élő organizmusát képezik.

Lynn - Köszönöm.

Richard - Mit jelentenek a ciklusok a bolygó evolúciójában?

COBRA - Sok kozmikus ciklus létezik és a bolygók fejlődnek... Az evolúciós skála milliárd évekre terjed ki. Nagyon sok alciklusa is létezik ennek a ciklusnak. Pl. 225 millió éves a galaktikus ciklus, ami 1 galaktikus forgást jelent és a galaxisban az összes bolygó ezzel a galaktikus ciklussal, a bolygók geológiai fejlődésével vannak összhangban. Ez a galaktikus ciklushoz kapcsolódik.

Richard - Mi határozza meg egy bolygó evolúciós ciklusát?

COBRA - Ahogy azt említettem az egyik aspektus a galaktikus ciklus. A másik abban a csillagrendszerben lévő napnak vagy dupla csillagnak a viselkedése és evolúciója, ahol a bolygó elhelyezkedik. Léteznek kozmikus csillagáramlatok is, amelyek befolyásolják a bolygó evolúcióját.

Richard - Mit jelent egy korszak?

COBRA - Egy korszak egy bizonyos időperiódusnak a leírását jelenti.

Lynn - Hillary Clinton egy klón?

COBRA - Nem.

Lynn - Vannak más emberek, akik esetleg klónokként cselekedhetnek?

COBRA - Alapvetően léteznek olyan klónok, akik bizonyos helyeken vannak "tartalékban", de a politikusok valódi emberek, nem klónok. Főleg inkarnálódott drákó eredetű emberi testben lévő entitások.

Richard - Chelsea Clinton tényleg Bill és Hillary Clinton lánya?

COBRA - Már válaszoltam erre a kérdésre az egyik interjúban.
Lynn - Meg tudod erősíteni, hogy igazak Benjamin Fulfordnak az embercsempészetről és emberi szervek csempészetéről szóló hírei?

COBRA - Igen, mert én is kaptam információkat ezzel kapcsolatban orosz kapcsolatoktól és sajnos a hír nagy része igaz.

Lynn - Valamit lehet tenni ez ellen?

COBRA - Igen, természetesen. Tájékoztatni és oktatni kell erről az embereket, mert ha elég tudatosság van ezzel kapcsolatban, sokkal könnyebb lesz megszüntetni és megoldani ezt a problémát.

Lynn - Vannak olyan jól ismert amerikai, európai vagy közel-keleti közéleti személyiségek, akik érintettek ebben? Kik ők?

COBRA - Igen, sok illuminati tag részt vesz ebben, mindenhol megtalálható a nevük.

Richard - Beszéltél azokról az emberekről, akiket túszként vagy rabszolgaként tartanak fogva más bolygókon a Naprendszerben és az univerzumban. Milyen előrelépés történt a kiszabadításukkal kapcsolatban?

COBRA - A Naprendszerben lévő helyzet sokkal jobb. Ezeknek a túszoknak a száma sokkal kisebb, de a bolygó felszínén az egész emberiség a 8 órás munkaidő túsza. Nem olyan durva a helyzet, mint pl. a római korban, de az emberek még mindig nem szabadok és itt az idő a bolygó felszabadítására.

Lynn - Szeretnék mindenkit emlékeztetni a Heti Esemény Meditációnkra minden vasárnap 20:00-kor. Meditáljatok velünk, hogy minél hamarabb előidézzük az Eseményt.

Lynn - Az a pletyka kering, hogy Angela Merkel Hitler lánya... Meg tudod ezt erősíteni?

COBRA - Igen, rokona ennek a bizonyos személynek.
Lynn - Angela Merkel egy klón vagy egy reptilián vagy valami más?

COBRA - Nem klón, ő egy emberi testbe inkarnálódott drákó reptilián-ember hibrid.

Lynn - Miért ő vezeti Németországot? Tudnál még valami mást mondani róla nekünk?

COBRA - Egyszerűen azért, mert az Illuminátusok ebbe a pozícióba ültették. Mostanában elég nagy az ellenállás vele szemben Németországban. Remélhetőleg változások történnek majd ezzel kapcsolaban az országban, az Esemény után mindenképp.

Richard - Cobra, van előrelépés a menekültekkel kapcsolatban Európában?

COBRA - A menekültáradat jelentősen csökkent Európában. A Fényerők megoldják a beszivárgás problémáját, hiszen az emberáradat nemcsak menekültekből áll. Egy kis százalékuk tulajdonképpen a sötét erők tagjai, de a fény erői beazonosították őket és a cselekedeteik 99,99 %-a blokkolva van. (Pl. erről szól ez a június 2-i RT cikk, amelyben egy óriási öngyilkos merényletet kapcsoltak le Németországban.... https://www.rt.com/news/345227-isis-germany-police-terror/ - a szerk.)

Richard - A befogadó országok visszaküldhetik őket a hazájukba? Vissza oda, ahonnan jöttek?

COBRA - Ez az ő döntésüktől függ és attól, hogy mekkora mértékű a Cabal befolyása ezekben az országokban. A helyzet egyensúlyba hozatalának folyamata teljesen csak az Esemény után fog megoldódni.

Lynn - Ismerős számodra a biokinézis?

COBRA - Nem igazán.

Lynn - A biokinézis az elme erejét jelenti, amivel külső testi változások érhetők el, mint pl. szemszín, hajszín, termet megváltoztatása. Az emberek egy meditációs folyamat segítségével végzik ezt. A kérdezőnk azt szeretné tudni, hogy ezt elsősorban Brazíliában végzik és hogy okozhat-e bármilyen problémát.

COBRA - Nem, mert ha megfelelő nézőpontból végzik, természetesen az elme az anyag felett áll és az anyag engedelmeskedni fog az elme parancsának vagy inkább úgy mondanám, a lélek parancsának és ha helyes motivációból történik, nem lehetnek mellékhatásai.

Richard - A legutóbbi interjúnkban azt mondtad, hogy Jézus úgy gondolta, hogy a tudatosságváltás az ő idejében, 2000 évvel ezelőtt fog végbemenni. Milyen tudást akart átadni annak érdekében, hogy elhozza ezt a tudatosságot a tömegeknek?

COBRA - Nem tudásról van szó, hanem a szeretet jelenlétéről. Ez az üzenete és az Esemény után is ez lesz az üzenete.

Lynn - Jézus meditált?

COBRA - Igen.

Lynn - Tanított bizonyos meditációs gyakorlatokat?

COBRA - Igen tanított a tanítványai egy kiválasztott csoportjának.

Lynn - Ismered az általa gyakorolt és tanított meditációs technikák valamelyikét?

COBRA - Személy szerint nem ismerem, de meg tudom találni, ha kell, de a technikái nagyon hasonlók voltak az akkoriban élt jógik technikáihoz.

Richard - Mi jellemzi azokat a más bolygón élő lényeket, akik ugyanolyan tudatossággal rendelkeznek, mint az emberek? Elsődleges anomália és negativitás nélkül.

COBRA - Az elsődleges anomália nélkül sokkal eltérőbb lenne a helyzet, mivel az elsődleges anomália az evolúciós akadályok fő okozója. Nélküle nem léteznének határok.

Richard - Szóval a más bolygókon élők tulajdonképpen nem tapasztalnak negativitást oly módon, mint mi.

COBRA - Nem. Meglehetősen szokatlan, amit mi itt megtapasztalunk.

Richard - Sokan azt mondják, hogy a fejlődéshez szükség van a negativitás megtapasztalására. Egyetértesz?

COBRA - Egyáltalán nem értek egyet. Ezt a tanítást az arkhónok terjesztették, hogy rabszolgasorban tartsák az embereket. Egyáltalán nem szükséges és káros a fejlődésre.

Lynn - A más bolygókon élő fajok, akik képesek megérteni a genetikát és új életet létrehozni, teremtenek életet a Földön?

COBRA - Igen a nagyon fejlett fajok teremtettek életformákat és a Föld is kísérletük egyik központja volt.

Richard - El tudod magyarázni, hogy működnek a dimenziók? Hány dimenzió létezik? A tudatosság hogyan áll kapcsolatban a dimenziókkal?

COBRA - A dimenziók csak az anyag rezgésállapotának leírására szolgálnak. Az anyag és a lélek ugyanannak az energiamezőnek a két aspektusa. Ha ez az energiamező sűrűbb lesz, fizikai anyagról beszélünk, amit néhányan harmadik dimenziónak neveznek. Ha ez az energiamező ritkul, eljutunk az éteri és asztrálsík negyedik dimenziójába. Ha még ritkább lesz, elérünk a mentális sík ötödik dimenziójába és ez így megy tovább, amíg eljutunk az abszolút ritka anyaghoz, ami az abszolút lélek, ami abszolút kapcsolatban van a Forrással. Az Egynek különféle megnyilvánulásai vannak.

Richard - A lélek fejlődése hogyan áll kapcsolatban a dimenziókkal és a tudatossággal?

COBRA - A dimenziók csak játszóterek, mivel csak "kifejeződéshelyek", annak a lehetséges módjai, ahogy a tudatosság vagy a Forrás megnyilvánul. A lelket nem a dimenziók határozzák meg. Az határozza meg, hogy milyen szinten integrálódik a Forrással és ez a szint bármelyik dimenzióban megnyilvánulhat.

Richard - El tudnád mondani a lélek fejlődésének működését? Hogy kezdődik egy létezés és mire vagynk képesek, amikor a Forrás szintjéről beszélünk?

COBRA - Amikor eléri a Forrás szintjét, a tudatosság felöleli az egész univerzumot, az összes múltat, jelent és jövőt.

Lynn - Léteznek vagy léteztek olyan emberi gyógyítók a Földön, akik bármilyen betegséget, testi elváltozást meg tudnak gyógyítani vagy még végtagokat is vissza tudnak növeszteni?

COBRA - Sokan állították, hogy léteznek ilyen gyógyítók, de az egyedüli gyógyítók, akik valójában képesek lennének erre, a felemelkedett mesterek és ők nagyon ritkán nyilvánulnak meg a Föld fizikai síkján.

Richard - Az igaz, hogy Jézus tudott gyógyítani?

COBRA - Igen, elég jól tudott gyógyítani. Nagyon fejlett földönkívüli technológiák segítették, szóval nem egyedül gyógyított, hanem egy űrbéli testvéreinkkel közös projektről beszélünk.

Richard - Szóval valójában nem rendelkezett ezzel a képességgel amikor idejött. Élete során tanulta meg?

COBRA - Igen és segítséget is kapott.

Richard - Az átlagember számára lehetséges az, ahogy ő gyógyított?

COBRA - Igen, bárki számára lehetséges, aki ennek szenteli az életét, de sok idő és gyakorlás szükséges hozzá.

Richard - Tudod, hol találhatjuk meg ezt a technikát, hogy meg tudjuk tanulni ahogy ő gyógyított?

COBRA - Ez nem egy technika vagy egy bizonyos spirituális szabályzat, hanem egy út, amit mindenkinek saját magának kell végigjárni.

Lynn - Mi a jóga jelentése és célja?

COBRA - A Forrással való egyesülés.

Lynn - Mióta gyakorolják a jógát a Földön?

COBRA - Mióta tudatos lények érkeztek a Földre. A jóga a csillaglényekkel együtt érkezett ide, akik beléptek ebbe a csillagrendszerbe és a Földre.

Lynn - Kb. hány különböző jógaforma létezhet?

COBRA - Ez megint csak az emberi elme természete, hogy kategorizálni vagy elemezni akarja a jógát. Annyi megközelítése van, ahány lény létezik az univerzumban.

Richard - Lehetséges, hogy felélesszünk egy halott állatot?

COBRA - Igen, lehetséges. Nem könnyű, de lehetséges.

Richard - Hogyan?

COBRA - Akkor lehetséges, ha nem telt el túl sok idő a halál beállta óta és ha megszüntetjük a halál okát, akkor bizonyos körülmények között visszatérhet a lélek az állat testébe.

Lynn - Ismered a Parama Shiva jógát?

COBRA - Nem igazán.

Richard - Ha egy felemelkedett mesterrel dolgozunk, hogyan kommunikálnak velünk?

COBRA - Oly módon kommunikálnak veled, hogy azt megértsd. Sokszor belső látomáson keresztül, telepatikus kommunikációval kommunikálnak és néha megjelenítenek egy fizikai testnek tűnő testet és láthatód, hallhatod őket és érzékelheted őket a fizikai érzékszerveiden keresztül.

Lynn - Milyenek voltak az emberek és a Föld mielőtt az anomália és a sötétség megjelent a bolygón?

COBRA - Paradicsomi bolygó volt és sok különböző törzs és etnikai csoport legendái emlékeznek erre a paradicsomi időszakra. Nem nagyon volt szenvedés és olyan konfliktusok, amiket jelenleg tapasztalunk.

Richard - A magasan fejlett lények létrehoznak univerzumokat és univerzális törvényeket?

COBRA - Nagyon magasan fejlett lények valóban hoztak létre univerzumokat, de ezek a lények már a fejlődésük egy másik szintjére lépnek.

Lynn - Hallottál már a kvantumalagútról?

COBRA - Nem igazán.

Richard - Ki Shiva és mi a kapcsolata ezzel az univerzummal?

COBRA - Shiva az egyik teremtő lény azok közül, akik jelen voltak a Naprendszer teremtésekor és amikor a galaxis bizonyos aspektusait megteremtették. Az volt a célja, hogy létrehozza a teremtés bizonyos aspektusait, tanuljon ezen a teremtésen keresztül, majd oldja fel ezt a teremtést vissza a Forrásba.

Lynn - Mi "Isten tervének valódi természete" az emberiség számára?

COBRA - Isten tervének valódi természete az, hogy visszavigye az emberiséget a Forráshoz.

Richard - Elmagyaráznád a karma törvényeinek eredetét, célját és fontosságát?

COBRA - Ezt a kérdést már jó párszor megválaszoltam. A karma törvénye egy arkhónok által mesterségesen létrehozott konstrukció, hogy ezzel irányítsák és döntsék rabszolgasorba a földi karantén élőlényeit. Általában úgy magyarázzák a karma törvényét, hogy mindennek, amit tettél, így vagy úgy következménye van. Ez a manifesztáció törvényének torzított változata. Természetesen a tetteidnek lesznek következményei, de az nem igaz, hogy amiatt tapasztalunk meg most bizonyos rossz dolgokat, mert valamit elkövettünk valamelyik elmúlt életünkben. Azért tapasztalunk rossz dolgokat, mert a bolygót megszállták és valaki teszi ezeket a rossz dolgokat és nekünk ellen kell állnunk. Fel kell szabadítanunk a bolygót ahhoz, hogy ezek a dolgok ne történjenek meg tovább.

Lynn - Itt szeretném közbevetni, szeretnénk, ha csatlakoznátok a Prepare for Change családhoz az alábbi linken: http://prepareforchange.net/participate/create-join-a-group/

Ha megnézitek a coeo.cc weboldalt, megtalálhatjátok a lakóhelyetekhez közeli PFC csoportokat vagy indíthattok egy helyi csoportot. Ha ezt megteszitek, találkozhattok a hozzátok közel élő hasonló gondolkodású emberekkel.

A PFC lehet, hogy pont téged keres. Szeretsz írni és megosztani olyan témákat, melyek másokat is érdekelnek? El szeretnénk indítani egy elégedett fejlesztő csapatot. Az alábbi weboldalon olvashatsz további információkat:

http://prepareforchange.net/participate/prepare-for-change-volunteers/

Lynn - Ez az időszak, amelyben jelenleg élünk, egy "ciklus" végét jelenti vagy az egész univerzum teljes újraindításának időszaka?

COBRA - Egy ciklus végét jelenti, nem az univerzum teljes újraindítását, hanem úgymond az univerzum bizonyos aspektusainak szerkezeti átalakítását. Az anomália szerkezeti átalakítását jelenti, ami a kozmikus fejlődés egyik fontos része, de nem ez az egyetlen része.

Richard - Mi a mágia?

COBRA - A manifesztáció tudománya. Ez egy okkult tudomány, amely leírja, hogyan tudjuk megvalósítani az ötleteinket a fizikai sík felé az energiák segítségével.

Lynn - Mi a boszorkányság?

COBRA - A boszorkányság a mágia egy ősi tudománya, amit pozitív vagy negatív módon is felhasználhatunk. A jezsuiták és más arkhón erők megpróbáltak rossz fényt vetíteni a boszorkányságra és negatív dologként írták le, mivel sok női gyógyító létezett, akik ezt a gyakorlatot használták gyógyításra és társaik állapotának javítására bolygó szerte.

Richard - Mi a varázslás és mi a különbség a varázslás és a mágia között?

COBRA - A varázslás a mágia egy nagyon behatárolt aspektusa, amely csak bizonyos aspektusokat vagy bizonyos megközelítéseket használ. Úgy is mondhatnám, mélyebb megértés nélküli alapvető megközelítése a megidézett energiáknak.

Lynn - El tudod mondani a kémia és az alkímia közti különbséget?

COBRA - A kémia egy modern tudomány, amely az atomok és molekulák közötti reakciókat írja le és megpróbálja meghatározni és leírni a fizikai anyag viselkedését. Az alkímia az a spirituális tudomány, amely leírja a belső átalakulás folyamatát és bizonyos fokig a fizikai anyag átalakulási folyamatát is. Nem a kémiai reakciókat, hanem inkább az energiatestünkben lezajló spirituális reakciókat írja le. A múltban a fizikai síkon sok magasan fejlett alkímista megértette a nukleáris reakciót és hogy mi megy végbe az atommagban.

Richard - Mi a tisztánérzés?

COBRA - A tisztánérzés az a képesség, amellyel hangokat érzékelünk és információt továbbítunk a fizikai síknál magasabban lévő síkokra.

Richard - Ez a telepátia egy formája?

COBRA - A telepátiában van, de a telepátia egy mentális átvitel, míg a tisztánérzés ettől sokkal több. Annak a képessége, hogy hangot és más jelformákat továbbítunk, amelyek nem csak mentális képek vagy mentális átvitelek.

Richard - Értem. Egyszer egy olyan élményben volt részem amikor egy szobában voltam, hogy rózsaillatot kezdtem érezni, pedig csak egy átlagos szoba volt. Ez is tisztánérzés lehetett?

COBRA - Igen, ez az egyik aspektusa.

Lynn - Van valami különbség a tisztánérzés és a tisztánhallás között?

COBRA - A tisztánhallás csak a hang aspektusra fókuszál, míg a tisztánérzés más érzékekre is vonatkozik.

Richard - Mi a tisztánlátás?

COBRA - A tisztánlátás annak a képessége, hogy a nem-fizikai síkokon látunk.

Lynn - Meg tudnád határozni, mi a hipnózis?

COBRA - A hipnózis egy olyan gyakorlat, amely az emberi tudatalattit használja fel és az emberi tudatalattival beszélget amikor az Én tudatos aspektusa nincs teljesen jelen vagy ébren.

Richard - Ez pozitív vagy negatív?

COBRA - Ezt is fel lehet használni pozitív és negatív irányban is.

Lynn - Elmagyaráznád mi a fizikai sík?

COBRA - Elég nyilvánvaló, a fizikai sík az a fizikai sík.

Richard - Le tudnád írni nekünk az asztrális és éteri síkot és hogy ???hogyan használjuk?

COBRA - Az éteri sík az energiasík. Ezen a síkon érzékelik az erre érzékeny emberek az energiákat. Az éteri síkot érzékelik. Ez a csakráinknak, a nadiknak, az energiamezőnknek a síkja. Az asztrális sík ez érzelmeink, az érzelmi testünk síkja és általában ezt a síkot látogatjuk meg álmunkban, amikor alszunk.

Lynn - Mi a kauzális sík?

COBRA - A kauzális sík tulajdonképpen a magasabb mentális sík. Azoknak az archetípusoknak a síkja, ahonnan a fizikai világunk és az összes többi világ meg lett teremtve.

Richard - Ell tudnád nekünk mondani, mi a mentális sík?

COBRA - A mentális sík az elme, a gondolati formák, a fogalmak síkja. Halálunk után, miután keresztülhaladunk az éteri és az asztrálsíkon, egy ideig a következő inkarnációnk előtt a mentális síkon maradunk. Ez a két inkarnáció közti ún. Paradicsom.

Richard - Úgy tudom, itt nyugalom van, és itt formálódnak a gondolataink és a képzeletünk, itt manifesztálunk.

COBRA - Igen, pontosan így van.

Lynn - Mi a Sat Nam sík?

COBRA - Néhányan ezt az igazság síkjának írják le. Vannak, akik buddhikus síknak vagy spirituális síknak vagy hatodik dimenziónak nevezik. Ezen a síkon csupán tiszta szeretet és fény létezik.

Richard - Mik az időkorszakok biokémiai kódjai?

COBRA - Ezt a leírást valaki használta, de nem tudom, milyen kontextusban, így nem tudok erre a kérdésre válaszolni.

Lynn - Jelenleg a vas egy nagyon fontos eleme a vérünknek. Ez meg fog változni amikor az Aranykorba haladunk?

COBRA - Ez akkor fog megváltozni, amikor elérünk egy bizonyos rezgésszintet, de még nem tartunk ott.

Lynn - Mi az intergalaktikus tanács és mi a feladatuk?

COBRA - Ez is egy fogalom valaki munkájából, de a teremtés minden szintjén vannak tanácsok, melyek azt a bizonyos teremtési szintet szabályozzák harmóniában az univerzum többi részével.

Richard - Mit jelent és mi az "Elsődleges Irányelv" célja?

COBRA - Valójában ahogy azt egykor értelmezték a bolygón, abban a formában nem létezik. A be nem avatkozás koncepcióját az arkhónok vezették be, hogy alapot teremtsenek ahhoz, hogy eltöröljenek mindent, ami az első kapcsolatfelvétellel kapcsolatos. Vannak fajok, akik szeretnének velünk kapcsolatba lépni. Sok pozitív faj szeretne kapcsolatba lépni velünk és annak, hogy mégsem teszik meg, nem az az oka, hogy nem tartanák tiszteletben a szabad akaratunkat, hanem az, hogy az arkhónok és a Chimera csoport megakadályozzák ezt a kapcsolatfelvételt. A szabad akaratunk az első kapcsolatfelvétel mellett van, nem ellene.

Lynn - Mi a feladata az intergalaktikus tanács végrehajtó szervének és miért nem állítják meg a földi emberek fejlődésébe való beavatkozást és azokat a jelenleg zajló dolgokat, amikkel megsértik a szabad akaratunkat?

COBRA - Erre a kérdésre már nagyon sokszor válaszoltam. A valódi válasz a túszhelyzetben rejlik. A Chimera csoport tagjai jelenleg a toplet bombáikkal ejtik túszul az emberiséget. Először ezeket kell eltávolítani és utána történhet meg a kapcsolatfelvétel.

Richard - Miért beteg állandóan olyan sok ember? Néhány napig rosszul érzik magukat, aztán jobban vannak, majd újra előjön ugyanaz a probléma. Már jó pár éve így megy. Orvosokhoz járnak, antibiotikumokat szednek, de soha nem gyógyulnak meg. Tornáznak rendszeresen és egészségesen táplálkoznak. Az ijesztő az, hogy nagyon sokan mondják ezt egyidőben.

COBRA - Az alapvető ok a plazmasík anomáliája, ami elég intenzív tisztításon megy keresztül az elmúlt pár évben. Szóval a plazmamérgezés a fő okozója a legtöbb betegségnek a bolygón jelenleg. Most sokkal rosszabb a helyzet, mint néhány évvel ezelőtt. Teljesen meg kell tisztítani ahhoz, hogy vissza lehessen fordítani egyes állapotokat.

Lynn – Meg tudnád mondani, hogy a kannabisz (marihuana) növény földi eredetű vagy egy másik bolygóról hozták ide?

COBRA – Máshonnan hozták ide nagyon régen.

Lynn – Talán más növényeket is betelepítettek, mint például az Aloe Verát, amelynek óriási gyógyító ereje van? Azt is máshonnan hozták ide?

COBRA – Igen, természetesen.

Richard – Igaz az, amit a zéták mondanak, hogy az X bolygó el fog jönni és pólusváltást fog okozni?

COBRA – Nem, ez egyáltalán nem igaz.

Lynn - Tudsz valami magyarázattal szolgálni az orgonittal kapcsolatban? Sokan készítünk és ajándékozunk orgonit piramist, hogy védjük magunkat a káros elektromágneses hullámoktól. A telefontornyokon kívül, milyen esetben ajánlod még az orgonit használatát, hol a leghatékonyabbak?

COBRA - Az úgynevezett Gwen tornyoknál, amelyek megtalálhatók szerte az USA-ban. (A GWEN tornyokról és a velük összefüggésben lévő dolgokról magyarul itt olvasható bővebben: http://viszavzsodor.blogspot.hu/2012/06/gwen-tornyok-es-haarp.html - a szerk.)

Lynn - Sokak szerint, akik használják az orgonitot a tornyok környékén, tényleg nagyon jó.

COBRA - A másik dolog, ami jó lenne, ha orgonitokat helyeznének el szerte az USA-ban minden radarállomás körül.

Lynn - Van még valami más terület, ahol használni lehetne az orgonitot?

COBRA - Ha a GWEN tornyokat és a radarállomásokat lefednénk az orgonitokkal, nagyon jó lenne. Természetesen a radarállomásokba beletartoznak a HAARP és egyéb létesítmények is a világon.

Richard - Létezik intelligencia a Forrás felett?

COBRA - A Forrás az intelligencia.

Richard - Hogy kapcsolódik egymáshoz a Forrás és a teremtő?

COBRA - Én nem használnám a Teremtő kifejezést, mert bizonyos filozófiai nézetet feltételez, amivel nem értek egyet. Azt mondanám, hogy a Forrás az a létező, amely mindig létezett és mindig létezni fog. Ezt az univerzumot nem egy bizonyos Forrás teremtette, hanem a Forrás és az elsődleges anomália között lévő kölcsönhatásból jött létre.

Richard - Mi az a végtelen űr?

COBRA - A végtelen űr az az űr, amely az a közeg, melyben a Forrás létezik.

Lynn - Általában mi található egy fekete lyuk másik oldalán?

COBRA - Tulajdonképpen egy fekete lyuk mindig egy féreglyukba való belépési pont és a másik oldalán egy fehér lyukon lépsz ki, annak a féreglyuknak a kilépési pontján.

Richard - Várhatóan az emberek kb. hány százaléka fog felemelkedni?

COBRA - Több okból nem fogok erre a kérdésre válaszolni. Az első, hogy szabad akarat is szerepet játszik ebben és nem szeretném behatárolni egy bizonyos százalékra az emberek szabad akaratát. A másik ok, hogy még ha tudnám is a választ erre a kérdésre, ebben a pillanatban bizalmas információ lenne.

Lynn - Az Esemény után mennyi ideig tart majd a jelenlegi pénzrendszerünket egy igazságos pénzügyi rendszerré változtatni?

COBRA - A tényleges átmenet nagyon gyors lesz. Az Esemény után 1-2 hétig zárva lesznek a bankok és amikor újra kinyitnak, sokkal igazságosabb, sokkal kiegyensúlyozottabb pénzügyi rendszer lesz, mivel ennek már folynak az előkészületei. Aztán lesz egy bizonyos átmenet, amikor túllépünk azon, hogy pénzügyi rendszerre van szükségünk, és kezdünk majd rájönni, hogy rendelkezünk azokkal a technológiákkal, melyekkel elő tudunk állítani és meg tudunk valósítani mindent, amit akarunk a fizikai síkon. A pénz fölösleges lesz.

Lynn - Folyamatosan kapunk kérdéseket a pénzügyi rendszerrel, az újraindítással és a humanitárius alapokkal kapcsolatban. Látsz e téren valamilyen változást? Szerinted az Esemény előtt kiosztásra fognak kerülni ezek az alapok?

COBRA - Globális szinten nem kerülnek kiosztásra, csak az Eseménykor, ill. 1-2 héttel utána kezdik majd kiosztani. Lesznek olyan limitált esetek, amikor bizonyos kis mennyiségű alapok bizonyos limitált számú zárt csoport számára kiosztásra kerülhetnek az Esemény előtt, de valójában nem ezen dolgozunk, hanem a globális bolygószintű pénzügyi újraindításon.

Richard - Mi történik azzal a lézerfénnyel, ami egy tachyonizált kristályon megy keresztül?

COBRA - A lézerfény tulajdonképpen egy nagyon fókuszált fotonsugár, amit kvantumszinten ezek a tachyonok felerősítenek. Úgy is mondhatnám, hogy megváltozik, harmonizálódik ezeknek a kvantumoknak a kvantumlenyomata. A fotonok körül lévő kvantumingadozás harmonizálódik. A lézerfény önmagában már a fotonok egy összefüggő forrása és amikor ez keresztülhalad egy tachyonizált kristályon, további harmonizáció történik. Tehát ha ezt a lézerfényt pl. gyógyításra használjuk, nagymértékben megnövekszik a gyógyító hatása.

Lynn - A következő kérdés a japán PFC csoporttól érkezett. Szeretnék, ha tisztáznád a 144.000-es szám jelentését. Sok helyen említik: a bibliában, Sanat Kumara történetében, a kritikus tömeggel kapcsolatban és sok más helyen. Mi a jelentősége enneka számnak?

COBRA - 12x12x1000. Ez egy szimbolikus szám, melynek nagyon erőteljes jelentése van a szakrális geometriában. Ugyanakkor ennyi azoknak az embereknek, lelkeknek a száma is, akiket bizonyos ponton kiválasztottak, hogy lépjenek be ebbe a bolygó karanténba és alakítsák át. Ezeknek az embereknek egy kis százaléka már felébredt a küldetésére, míg a többiek majd később fognak.

Richard - Hogy nevezik más fajok a Naprendszert és a Földet?

COBRA - Mindegyik fajnak és mindegyik civilizációnak megvan a saját kifejezése erre a Naprendszerre és a Földre.

Richard – Hogy nevezik a plejádiak a Földet és a Naprendszert?

COBRA - A Földet Kék Ékszernek nevezik.

Lynn – Mi a legjobb módja, hogy kapcsolódjunk a Föld lelkéhez vagy az élő Föld lényhez, az Anyatermészethez?

COBRA – Természetesen a legjobb módja, hogy a természeten keresztül kapcsolódunk hozzá. A természet fejezi ki legjobban ennek a planetáris lénynek a lényegiségét és minden embernek megvan a saját módja, hogy hogyan kapcsolódjon hozzá. Nem az én tisztem ezt megmondani.

Lynn - Milyen névvel illessük a Földet, melyik névnek legjobb a rezgése?

COBRA - Csak ismételni tudom; különböző kultúrák, különböző emberek különböző neveket adtak neki. Nem a név fontos, hanem az, hogy igaz szívvel kapcsolódjunk hozzá.

Richard – Hogy teremthetünk kapcsolatot az angyalokkal?

COBRA - Egyszerűen csak idézzük meg őket, teremtsünk velük kapcsolatot, meditáció során. Olvashatsz róluk egy kicsit, hogy legyen elképzelésed, kik is ők és teremts velük kapcsolatot, amilyen módon csak lehetséges.

Lynn - Csak egy gyors emlékeztető a hallgatóinknak: kérlek benneteket, hogy használjátok az "Adományozás" gombot a jobb oldalon. Hozzájárulásotokkal kifejezhetitek, hogy tetszett az elhangzott tartalom. Cobra, van valami zárszavad a hallgatókhoz? Esetleg beszélnél a közelgő Felemelkedés Konferenciáról, ami Krétán kerül megrendezésre 2016. június 4-én és 5-én?

COBRA - Igen, hamarosan itt a Felemelkedés Konferencia, ami Krétán lesz. Következő hétvégén kezdődik és természetesen mindenkit biztatnék, hogy vegyen részt. Nagyon érdekes lesz. Ez lesz a következő lépés a svájci konferencia után. Ahogy azt a legutóbbi interjúban is elmondtam, a dolgok kicsit érdekesebben alakulnak májusban és ez az új energiák érkezésében is kifejeződik, úgyhogy mindenkit szeretettel várunk.

Lynn - Nagyszerű. Van még valami, amiről szeretnél beszélni és nem hangzott el az interjúban?

COBRA - Nincs semmi hozzáfűznivalóm, kivéve, hogy nagyon fontos, hogy mindenki tartson ki, tartsa a fényt és dolgozzon a bolygó felszabadításáért és akkor sikerülni fog.

Lynn - Nagyon szépen köszönjük. Zárásként szeretném megköszönni az egész csapatnak, akik lehetővé tették ennek az interjúnak az elkészítését:
Cobrának, hogy szívélyes vendégünk volt. A weboldala: http://2012portal.blogspot.com/

DOV-nak a főcímdalunkért: A Világ hangjai-ért,

DaNell-nek, az interjú szöveges átiratában nyilvánított szakértelméért,

társriporteremnek, Richard-nak,

Aaron-nak a hangért,

Untwine-nak a hangmodulációért és szerkesztésért,

és az összes csodálatos hallgatónknak.

Mindig emlékezzetek rá, hogy.... Mi vagyunk a Világ Hangjai.


Forrás: Prepare for Change (Készülj a változásra)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése